2777
2789

سلام من بچم پنج ماهشه جاریمو برادرشوهرم هنوز نیومدن دیدن نوزادم حتی به منم زنگ نزدن تبریک بگن به شوهرم گفتن حالا این هیچی

بردارشوهرم وضع مالیش یکم ضعیفه اما کار داره

به پسر ۱۰ ساله داره خانمش دوباره باردار شده حالا شوهرم میگه چیزایی که برا بچمون کوچیک شده یا استفاده نمیکنی رو بدیم به اونا که بچشون یه ماه دیگه بدنیا میاد

منم از اول میخواستم اینکارپ بکنم اما اونا حتتتتی دیدن بچمم نیومدن این خیلی ناراحتم میکنه اما شوهرم میگه بی عقلن ببخشش بخاطر بچمون یه کمکی بهشون بکن و از این حرفا نظر شما چیه لطفا راهنماییم کنید خودم میخواستم بدم اما با این حرکتشون بدم اومد

بده و بگذر جاری منم نیومد دیدن بچم ولی من رفتم الان استراحت مطلق هست

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته حق با شما هست و ناراحت باید باشی از این رفتار 

اما یه بار ببخش لذت عجیبی داره .

خودت بزرگ میشی 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

نوتواین گرونی من بودم نمیدادم لیاقت نداره انتر خانوم حسود نده شاید دوبا ه خودت بچه دار شی  ب حرف کسیم گوش نده ببخش ببخشی ازت سواری میگیرن وب ریشت میخندن

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
وا عزیزم خرت و پرتای بچه که استفاده هم شده دیگه انقدر ادا نداره یکم دلتو بزرگ کن بذار خدا بهت بده ای ...

خو بهم بی احترامی کرده بعد من بیام بهش لطف کنم؟ لباسای بچم همش نو و گرون قیمتن از اولم قصدم بود بدم ولی میبینم که حتی زنگم نزد