2777
2789

مدام یاد نفر قبلیم میوفتم همش انگار داره بهم نگاه میکنه انگار تک تک رفتاراش و نگاهاش و حرفاش جلوی چشممه 

انقد سال ها تو زندگیم سختی کشیدم تازه زندگیم خداروشکر بهتر شده 

انقد از خدا خواستم فراموشش کنم اما نمیشه انگار عشق رو فقط با اون تجربه کرده بودم انگار دلم برای اون حسه تنگ شده چکار کنم هر چند وقتی یبار گرفتار میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عشق رو با اون شناختی طبیعیه که یادت نره ولی خودتو بزن به فراموشی حداقل تلقین کن

چجوری میشه خودمو گول بزنم فیلم میبینم خوذمو مشغول میکنم ولی مثل الان که لامپا خاموشه و سکوته پرت میشم به اون موقع یهو به خوذم میام میبینم یک ساعته که تو اون زمانم

عزیزم... واقعا  تو هم متاهلی؟  اخه من الان باردارم وقتی یادش میوفتم و بهم میریزم عذاب پج ...

نه عزیزم مجردم 

نامزد سابقم بود یکساله بهم خورده ولی هنوز غمش تازست تو این یکسال با موردای بهتر آشنا شدم ولی هرگز نتونستم اون احساس قشنگو باهاشون تجربه کنم 

میدونی مثل یه جور حس خوشبختی مطلقه کنارش مشکلات و غمام خیلی کمرنگ میشد خیلی حس خوبی بود ولی انگار واسه هر آدمی یه بار اتفاق می افته💔

نه عزیزم مجردم  نامزد سابقم بود یکساله بهم خورده ولی هنوز غمش تازست تو این یکسال با موردای بهت ...

وای دقیقا 

خوشبختی مطلق

میدونی الان نمیتونم بگم تو زندگیم اینو ندارم یا این کمبودو دارم 

ولی وقتی با اون حرف میزدم اوج خوشی دنیا بود انگار