2777
2789
عنوان

انگار عشق رو فقط با اون تجربه کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 31 پست

بیخود خودتونو عذاب ندین ، با اونا هم وارد رابطه جدی نشدین تا به بدیهاش پی ببرین  ، هر آنچه که اتفاق افتاده براتون خیر و خوبیه ، انقدا هستن دوست پسر و دختر عاشق و معشوق که از هم جدا شدن  و یا ازدواج کردن ‌‌‌‌‌‌‌و دلزده شدن  ، به زیبایی های الان زندگیتون نگاه کنید و در مسیر درست زندگی به عقب نگاه نکنید 

وای دقیقا  خوشبختی مطلق میدونی الان نمیتونم بگم تو زندگیم اینو ندارم یا این کمبودو دارم  ...

میدونم چی میگی این خاصیت عشقای زمینیه اولش خیلی قشنگه ولی وای از آخرش 

من حتی میدونم اگه کنار اون آدم بودم خوشبخت نمیشدم عاقلانه بهش گفتم برو حس میکردم اونم مثل بقیست یک ماه که نباشه برام عادی میشه ولی الان یکسال گذشته و عادی نشده من هنوزم حالم بده💔 اینکه میگن از دل برود هر آنکه از دیده برفت در مورد عشق صدق نمیکنه . 

دیروز فهمیدم واسه یه نفر دیگه رفته خاستگاری خیلی حالم بد شد  با اینکه من بهش جواب منفی دادم ولی این دل لعنتیم نمیفهمه که اون مناسب من نیست😭 این دردو برا دشمنمم نمیخوام💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت داشتم زندگیمو میکردم 

درس میخوندم

سر کار میرفتم 

تازه همه چیزم درست شده بود 

تا سر و کله ی اون آدم پیدا شد 

من تا قبل اون اصلا نمیدونستم تنهایی دلتنگی حسرت و غم چیه 

دل دادن مثل انداختن سنگ تو دریا میمونه ولی دل کندن مثل پیدا کردن همون سنگ توی آبه ... همینقدر سخت💔

بیخود خودتونو عذاب ندین ، با اونا هم وارد رابطه جدی نشدین تا به بدیهاش پی ببرین  ، هر آنچه که ا ...

ببین من بدیشو دیدم ک ازش جدا شدم خودم ازش جدا شدم 

اما حال و هواش هنوز توی وجودمه دلم واسه حسی ک بهم میداد تنگ شده

راحت داشتم زندگیمو میکردم  درس میخوندم سر کار میرفتم  تازه همه چیزم درست شده بود  ...

گاهی حس میکنم نمیکشم خیلی سخته برام چقدر خوبه که شما حرف منو میفهمی تنها نیستم تو این درد

ببین من بدیشو دیدم ک ازش جدا شدم خودم ازش جدا شدم  اما حال و هواش هنوز توی وجودمه دلم واسه حسی ...

منم مثل شما هستم 

عزیزم حس خیلی شیرینیه فقط بعضی آدما تجربش میکنن 

خیلیا هستن که این احساس ناب رو تجربه نکردند این توان عظیم جان آدمی رو نشون میده که بتونه یک انسان معمولیو خاص ببینه و تا این حد دوستش داشته باشه. 

در هر حال این احساس موقتیه شما حتی اگه با اون آدمم ادامه میدادید بعد از چند سال اون شور و شوق اولیه رو از دست میدادید و در حالت خوشبینانه تبدیل به دوست داشتن میشد. حالا اگه انتخابتون غلط باشه هم که تنفر ... 

میخوام بگم این حس ماندگار نیست 

اما متاسفانه وقتی به وصال ختم نمیشه ذهن ما فکر میکنه اگه اون بود تا ابد کنارش همون حس رو تجربه میکردیم

در حالی که دادگاه های خانواده پر از آدماییه که پای این احساس موندن و بعد به شدت نا امید شدند 

من اونموقعی که با ایشون نامزد بودم جوری احساس خوشبختی میکردم که با خودم میگفتم حتی اگه به هم نرسیم من یه عمر با این خاطرات خوشم :) انگار همون موقع هم میدونستم تهش نمیشه...

هزار حیف که عمرم به غم گذشت ولی

هزار شکر که از عشق بی نصیب نبود ...

ولی دلم برا اون احساس تنگ شده

این خیلی طبیعیه که ما برای لحظات قشنگی که داشتیم دلتنگ بشیم بابت این دلتنگی خودتونو سرزنش نکنید  هر موقع دلتنگ شدید برای خودتون یاداوری کنید که چرا اون ادم رو از زندگیتون حذف کردید 

البته خیلی سخته مید‌ونم یه وقتا احساس به عقل غالب میشه 

میخوام بگم این حس ماندگار نیست  اما متاسفانه وقتی به وصال ختم نمیشه ذهن ما فکر میکنه اگه اون ب ...

چقدر قشنگ و بالغانه درمورد این موضوع صحبت میکنید 

بله همینطوره 

ولی ادم چجوری به دلش بفهمونه

مخصوصا اگه والدین شما نسبت بهتون محبت کافی نداشتند یا همسرتون نیازهای عاطفی شما رو تامین نمیکنه باعث میشه بیشتر به اون فکر کنید . یعنی یه جورایی بعد اون جدایی زخم های کودکی سرباز میکنه اگه مهرطلب باشید تا سال ها نمیتونید کنار بیاین . یا اگه از همسرتون ناامید بشید فکر میکنید اگه اون بود اوضاعتون متفاوت میشد.