2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 4817 بازدید | 98 پست

خیلی دست تنهاییم مادر خانمم فوت کرده  باباشم رفت زن گرفت اونجا که تعطیل. پدر مادر منم اصلا کاری به کار ما ندارن و خودشونو درگیر نمیکنن اینم از این. بقیه هم که انگار منتظرن یه اتفاق منفی تو زندگی ما بیوفته و تو دلشون خوشحال شن. این اتفاق امروز هم دیگه کامل بهم ریختمون

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
خواهش میکنم.امسال هیچکیو رد نمی کنند چون معتقدن اگه به بچه ای برچسب دیرآموز بدن معلم کلاس اولش دیگه ...

خیلی دست تنهاییم مادر خانمم فوت کرده باباشم رفت زن گرفت اونجا که تعطیل. پدر مادر منم اصلا کاری به کار ما ندارن و خودشونو درگیر نمیکنن اینم از این. بقیه هم که انگار منتظرن یه اتفاق منفی تو زندگی ما بیوفته و تو دلشون خوشحال شن. این اتفاق امروز هم دیگه کامل بهم ریختمون

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر نگران خانمم هستم . خیلی بهش میگفتم بیشتر تو خونه باشیم به پسر مون برسیم . ولی زندگیشدرس و دانشگاه و کارشو دوستاش بود. حالا پشیمونه و داره خودشو داغون میکنه.نمیتونم اینجوری ببینمش. دعا کنید این روزا بگذره این بچه هم تکلیفش روشن شه

من امروز برای پیش دبستانی پسرم رفتم سنجش،،ولی ۱۲۱سوال نپرسیدن که،،مثلا شیرکجازندگی میکنه،،یا عکس ماش ...

بله اینا هم بوده ولی خیلی سوالای دیگه و بیشتر مفهومی هم پرسیده بود. یه ۳۰ دقیقه ای تو اتاق بود

کدوم مرکز رفتید؟

دین و دانش تهرانپارس

نه همون موقع گفت 

120تا سوال نبود که

دختر من چهارتا اتاق رفت خودش تنها

بعد گفت نمرش 120شده.تو برگه مینویسن عادی.فقط یکی از دندوناش پوسیدگی داشت ارجاع داد ب دندان پزشک.

میگن اگه کمتر از 80باشه باید برگرده پیش دبستانی

شما میتونستی به اون آقایی که سوال میپرسید یه چیزی بدی قبولش کنه

خیلی دست تنهاییم مادر خانمم فوت کرده  باباشم رفت زن گرفت اونجا که تعطیل. پدر مادر منم اصلا کاری ...

امان از پدر و مادرهای امروزی، بخدا انقد مسائل رو گنده میکنیم که از بیرون کسی نگامون کنه رفتارمون واقعا چندش بنظر میاد، آخه برادر من مگه چی شده انگار بردی واسه مصاحبه دکترا و حالا رد شده!!!