2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 4817 بازدید | 98 پست
 خب بچه میخواد بره مدرسه که تازه آموزشش شروع بشه . هدف از سنجش تشخیص گیرایی و مهارت های حرکتی ...

آفرین دقیقا. اصلا قبلن تمام این چیزا رو تو کلاس اول یاد میدادن. دیوونه کردن پدر مادرارو

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته که درست میگید ولی ما کم تجربه ایم هیچ کس و کار درست حسابی هم نداریم یه راه به ما بده یکم آردمم ...

اصلا راجع به این موضوع جلوی بچه صحبت نکنید که دچار استرس،نشه، عادی انگاری کنید

تو این فاصله که دوباره صداتون کنن، وقت بذارین براش کتاب داستان و شعر زیاد بخونید تا دایره لغاتش بیشتر بشه، کتاب هوش و ریاضی مخصوص سنش تو بازار هست بخرید و تشویقش کنید جواب بده ، بازی‌های حرکتی و فکری با هم انجام بدین و در نهایت همونطور که دوستان گفتن نگران نباشید چون اکثر بچه ها پذیرفته میشن مگر بچه هایی که خیلی مشکلشون حاده که اینا معمولا از دوره ی نوزادی مشخص میشن

ان شاالله شاهد خوشبختی و موفقیت‌های گل پسرتون باشین 

عزیزم هیچ اطلاعاتی نداری ها؟ اینطوری میشه بچه هیچی نیمفهمه توی ابتدایی

عزیزم اتفاقا کاملا اطلاعات دارم . ‌ مادرم مدرسه غیر اتفاعی دارن . خواهرم هم معلم هستن .‌ 

دختر خودم با این که شش سالش هست . هشتاد تا ضرب المثل بلده ...  جانمایی نصف کشورهای روی زمین رو‌ بلده و پرچم شون رو میشناسه ...اعداد رو به فارسی انگلیسی و  ژاپنی بلده ‌  پیانو که ساز نسبتا سختی هست میزنه ‌.  دوساله شنا و تکواندو میره   و ...‌ 

ولی بازم نظرم اینه که سنجش جای سنجیدن میزان اطلاعات بچه ها نیست .

عزیزم اتفاقا کاملا اطلاعات دارم . ‌ مادرم مدرسه غیر اتفاعی دارن . خواهرم هم معلم هستن .‌  دختر ...

خوبه همه اینایی که گفتین یک بخشی به این موردها .کمی بیشتر هم تحقیق کنین .بیشتر میفهمینن من چی میگم

اصلا راجع به این موضوع جلوی بچه صحبت نکنید که دچار استرس،نشه، عادی انگاری کنید تو این فاصله که دوبا ...

ممنونم از شما. چندبار لهش گفتم آفرین که به سوالا جواب دادی و تشویقش کردم . خیلی لطف کردید

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
خب اینکه خیلی خوب بوده . نشون میده بچه اجتماعیه و اون فضا بهش استرس وارد نکرده ‌...  چرا همچین ...

ممنونم عزیزم.پسر منم اینطوریه.باور کن بعضی وقتا بهش میگم چرا اینقدر حرف میزنی ؟!!!!ولی خودمم بچگی اینطوری بودم اطرافیان از دستم آسی بودن بسکه حرف میزدم😕