2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 4817 بازدید | 98 پست
مگه بهتون گفتن دوباره باید ببریدش؟

بله گفت میدیم مدیریت دوباره تماس میگیرن باهاتون بیاریدش

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این فقط و فقط یه غربالگری هست برای جدا کردن بچه های عادی از بچه های استثنایی،تست هوش نیست،نگران نباش ...

آخه خیلی سختگیرانه بود بچه های استثنایی مفهوم سوال رو اصلا متوجه نمیشن . ببینید مثلا یکی دیگه از سوالایی که بلد نبود ، کت از چی درست میشه؟ به نظرمن شکل سوال سخته برای یه بچه ۶ ساله.

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
نه همون موقع گفت 

نگران نباشید من خودم معلمم دانش آموزایی داشتم که واقعا دیر آموز بودن هر چی بهش میگفتی عقب یا جلو رو هم نمیدونستن ولی تو سنجش زدن عادی.فقط میزنه عادی نمره یا چیزی که نمیدن به مدارس!!!برا ما که نداده

چقدر سختگیری کردن نگران نباش به بچه هم استرس وارد نکن 

اصلا اینقدر بهم ریختیم دیگه نپرسیدیم که حالا باید چیکارکنیم یا کی بیایم. 

لطفا اگر کسی تجربه داره بگه

من مربی پیش دبستانیم و امسال یکی از دوستام سنجش کار میکرد نگران نباشید امسال همه رو عادی میزنند و به کسی تو سنجش نتیجه دیرآموز نمیگن چون که گفتن اگه کسی هم دیرآموز بود باز هم برای نتیجه عادی بزنید

نگران نباشید من خودم معلمم دانش آموزایی داشتم که واقعا دیر آموز بودن هر چی بهش میگفتی عقب یا جلو رو ...

نه پسر من مطمئنم تو اون لحظه حواسش پرت شده که اون چندتا رو هم اشتباه گفته چون تو خونه همه جور سوالی رو ازش پرسیدیم بلد بود. خانمم تا الان داشت گریه میکرد دیگه قرص خورد خوابید . 

من مربی پیش دبستانیم و امسال یکی از دوستام سنجش کار میکرد نگران نباشید امسال همه رو عادی میزنند و به ...

ممنون . آخه کلا ملاک درستی نیست این سوالا انگار همه بچه هارو کانالیزه میکنن و هر کی تو این دسته نبود رد میشه.

نه پسر من مطمئنم تو اون لحظه حواسش پرت شده که اون چندتا رو هم اشتباه گفته چون تو خونه همه جور سوالی ...

پسر خودمم چند روز پیش سنجش داشت.بهم گفت زیاد صحبت می‌کنه😏الان که شما این تاپیکم زدید نگران شدم چرا آخه باید اینو بگه

نگران نباشید من خودم معلمم دانش آموزایی داشتم که واقعا دیر آموز بودن هر چی بهش میگفتی عقب یا جلو رو ...

بعد جالبش این بود میگفت تو شهرای اطراف تهران یا شهرای دیگه نمره ۸۲ یعنی سطح خوب و قابل قبول ولی تو تهران ۱۰۰ باید باشه. اصلا چیزای عجیبی شنیدم امروز

ممنون . آخه کلا ملاک درستی نیست این سوالا انگار همه بچه هارو کانالیزه میکنن و هر کی تو این دسته نبود ...

خواهش میکنم.امسال هیچکیو رد نمی کنند چون معتقدن اگه به بچه ای برچسب دیرآموز بدن معلم کلاس اولش دیگه باهاش کار نمیکنه