2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول دبستان

4817 بازدید | 98 پست

درود. امروز پسرم رو بردیم سنجش ، از ۱۲۱ سوال ۸۹ تارو درشت جواب داده بود. گفت باید ۱۰۰ تا رو درست جواب بده. میخوام بدونم چند مرحله دیگه بعد از این سنجش انجام میشه؟ وقتی رفتم تو اتاق ۳تا از سوالایی که ازش پرسیده بود و بلد نبود در جضور من انجام دادو درست گفت. در کل کار خیلی استانداردی به نظرم نیومد سوالای پیچیده ای بود.

مثلا ازش پرسید آرنج کجاست .تمام اعضای بدن رو میدونه وای اصلا تا حالا آرنج رو من بهش نگفته بودم و فکر نمیکردم بپرسن ازش

خانمم که از عصر فقط گریه کرد و اصلا رفت تو ماشین نشست. 

حالا چی میشه؟

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 

پیش دبستانی سنجش نداده بود؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره امتحان میگیرن نگران نباش.از دست این سنجش با سوالای مسخرش .

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

لطفا اگر کسی تجربه داره بگه

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
۱۲۱سئوال؟ برای پسر من پنج شش تا بیشتر نبود

ما رفتیم هر بچه ای نیم ساعت چهل دقیقه تو اتاق بود ‌

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
پیش دبستانی سنجش نداده بود؟

نه اون موقع نداشت سنجش. تو پیش دبستانی هم خیلی فعال و خوبه .یکم گاهی حواس پرته  فقط

چجور فهمیدی چندتارو جواب داده؟

خود اون آقایی که ازش سنجش گرفت گفت . خیلی هم کم تجریه بود. 

فکر کنم منظورتان ۱۲۱ امتیازه والا از هر کس ۱۲۱ سوال بپرسن شب میشه،،ولی در کل نهایت یه مرحله ی دیگه سنجش میشه  در کل یه درصد خیلی کم از بچه ها که واقعا مشکل دارن رد میشن 

نه اون موقع نداشت سنجش. تو پیش دبستانی هم خیلی فعال و خوبه .یکم گاهی حواس پرته  فقط

این فقط و فقط یه غربالگری هست برای جدا کردن بچه های عادی از بچه های استثنایی،تست هوش نیست،نگران نباشید

اصلا جواب رو همون موقع نمیگن که ،میگن تو سایت اعلام میشه

نه همون موقع گفت