2777
2789

خواهرم جدا شده تو مدت جداییش هر کاری بود براش کردم حتی پول میزدم به حسابش تا کار پیدا کنه دستش دراز نباشه ، بعد کار پیدا کرد و مستقل شد بچه رو نگه میداشتم بره راحت سر کار 

حالا امروز بحثمون شد گفت ایشالا توهم مثل من شی ، ایشالا شوهرت فلان کنه و ....

خیلی ناراحت شدم واقعا 

من همیشه خوبشو خواستم ولی اون 

چرا ما ادما اینقدر زود یادمون میره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذات بد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اون  خیلی شکننده است و حساسه  مطمعن  باش از ته دل نگفته ی کم  باهاش سنگین  رفتار کن میاددعذر خواهی  هیج خواهر بدبختی خواهرشو نمیخواد

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

بقول فیلم ابد و یک روز

میگه میدونین چرا ما همیشه با خوشحالی و‌هیجان از بدبختی بقیه حرف میزنیم؟ چون یادمون بره خودمون چقدر بدبختیم 

دقیقا ادمها وقتی یک دردی رو تجربه میکنن چون تحمل بار اون براشون سنگینه 

بجای اینکه درس عبرت بگیرند میخوان بقیه رو در دام گرفتاری خودشون بکشونند و بهترین کار قطع رابطه و دوری هست 

من زود خونه دار شدم متاسفانه مشترک بود بخاطر حسادت جاریام و کلاهبرداری از دستمون رفت  ـحتی بعدش ک مستاجر شدیم خودمشنیدم میخندیدن 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
 دیگه باهاش حرفم نمیزنم چه برسه به سنگین 

عزیز حالا عصبانی بوده یه چیزی گفته .

الان اون طلاق گرفته مگه تو خوشحال شدی؟ حتما ان که نه ببین چقدر حمایتش کردی .اونم شرایط خوبی نداره پس شما درکش کن .

متاسفانه خوبی بازتاب نداره 

کی میگه خوبی بازتاب نداره

تو هر چه خوبی کنی انرژی اون بارها به خودت برمیگرده

فقط اینکه بدونی کجا و‌برای کی خوبی کنی مهمه

همین حسی که از انجام خوبی کردن دریافت میکنی بزرگترین پاداش برای خودت هست