2777
2789
عنوان

دوستان خیاط، به کمک احتیاج دارم

154 بازدید | 20 پست

یه مانتو دادم برام دوختن پارچش کرپ الیزه بود ،توش رو برام لایی چسبوند ،الان برای اولین بار شستمش یه قسمتایی از لایی ول کرده ،میخوام بدونم میشه که اصلا کل لایی رو بکنم ،اگه نمیشه پس الان چه کارش کنم 😔😔

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 

اتو بکش ببین می جسبه باز

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس لایی کاری شده رو نباید تو ماشین بندازی یا با آب داغ بشوری. 

لایی رو بکنی ممکنه پارچه خراب بشه. بده برات بخار بزنن شاید درست شد

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
لباس لایی کاری شده رو نباید تو ماشین بندازی یا با آب داغ بشوری.  لایی رو بکنی ممکنه پارچه خراب ...

کاش بهم میگفت اصلا قبل این که بشورم یه جاهاییش یه کوچولو ول کرده بود 

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 

اتو رو نکش بگذار روش  وچند ثانیه نگه دار 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

کاش بهم میگفت اصلا قبل این که بشورم یه جاهاییش یه کوچولو ول کرده بود 

احتمال داره از اول لایی رو خوب نچسبونده باشه. الان دیگه تنها راهش همون بخار دادنه. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
دوباره ببر واسش تا حداقل یه دوخت بزنه

چیو دوخت بزنه؟ لایی چسبی رو که نمیشه دوخت

الان امتحان میکنم،از طرف پارچه بزارم یا از طرف لایی ؟؟

کار خودت نیست . ببر بده بخار. خرابش می کنی