2777
2789
عنوان

دوستان خیاط، به کمک احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 20 پست
حاشیه لباس واسه تمیزی لایه میزارن وقتی لایه درمیاد حداقل دوخت بزنه که لباسش ول نیوفته

کل مانتوش لایی کاری شده. احتمالا هم لایی حریر یا پرشین باشه. قابل دوخت نیست 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خودت نیست . ببر بده بخار. خرابش می کنی

باشه پس حتما میبرم 

خدا کنه درست شه ۶۰۰ گرفت دوخت ۴۰۰ تومن پارچه گرفتم 

۱۵۰ توانم پول لایی رو جدا باهام حساب کرد 

کلا سه بار پوشیدم

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
باشه پس حتما میبرم  خدا کنه درست شه ۶۰۰ گرفت دوخت ۴۰۰ تومن پارچه گرفتم  ۱۵۰ توانم پول لا ...

ان شا الله با بخار درست میشه. ناراحت نباش

ولی دیگه بعد از این هیچوقت لباس لایی کاری شده یا سنگدوزی شده رو لباسشویی ننداز. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
باشه پس حتما میبرم  خدا کنه درست شه ۶۰۰ گرفت دوخت ۴۰۰ تومن پارچه گرفتم  ۱۵۰ توانم پول لا ...

ببر خشکشویی برات اتو کنه،با اتو اونا قشنگ میچسبه

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤