بچها من سی فروردین پریود شدم قبلش قرص جلوگیری مصرف میکردم حالا از وقتی پریودم تموم شده دیگه استفاده نکردمش الان حدود ی هفته ای میشه کمرم با تخمدانام درد میکنه یعنی یهو میگیره بعد یکی دوساعت ول میکنه ترشحاتمم زیاد شده حالا این طبیعی هستش؟یعنی چون قرصوقطع کردم اینطوری شدم؟حدود هفت هشت ماهی میشه که قرص جلوگیری مصرف میکردم
هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.
نمیدونم فک نکنم میگم ببخشید ی سوال قرص مصرف میکردی رابطه جنسیت دچار اختلال نشده بود من ...
از روزی که قطع کردم حسم زیاد شده قبلش خداییش بشدت کم بود یعنی اگه درماه ی بارم بود اونم بزور نمیتونستم حالم بد میشد ولی از روزی که قطع کردم عجیب حسم زیاد شده
هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خود مونده بودم که چطور یهو انقدر متحول شدما نگو عوارض قرصه بوده🤦♀️ اگه سوال نمیکردی اصن به اینجاش ...
کلا قرص با ادم معلوم نیست چیکار میکنه من ازش متنفرم شوهرمم هر ماه ک میخورم هی ازم چپ و راست گلایه میکنه هرچی هم میگم از قرصه تو کتش نمیره ولی مجبورم بخورم میترسم از بچه🥺🥺🥺