2777
2789
عنوان

از‌وقتی فهمیدم نزدیک ترین‌دوس‌و‌همکارم چه خیانتی در حقم...

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 59 پست
اون رو بفرست بره. مطمئنا روسا کار خوبه مجموعه براشون مهمتره و قبول می کنند . اون برای همه مشکل سازه. ...

حس میکنم برم دلم خنک تر میشه میخوام روزی که رفتم بگم دنبال اسم ریس بودی یا دنبال حق مسئولیت؟خب به خودم میگفتی اون مبلغ رو ماه به ماه میفرستادم رو کارتت

یا به خودم میگفتی میخوای رییس شی تا خودم معرفیت میکردم نه با دروغ و‌تهمت خودت رو خراب کنی و دوستی و شخصیت خودت رو بفروشی بع این مسئولیت پایین حداقل خودت رو گرونتر میفروختی به مسئولیت بالاتری

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مسئولشون هستی پس دیگه اصلا ول نکن اونجارو بمون و جدی و سختگیر باهاش رفتار کن 

مسئولشونم

مشکلم این انقد ظاهری خوبه حس میکنم بقیه حرفشد باور کردن

بخصوص با ررییس بیمارستان دخترعمو میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مسئولشونم مشکلم این انقد ظاهری خوبه حس میکنم بقیه حرفشد باور کردن بخصوص با ررییس بیمارستان دخترعمو ...

برا همین میگم نباشم برم تا به همه ثابت بشه بفهمن کیه و چجور ادمیه برعکس ادعاهاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم واقعا سخت شد هرجور خودت میدونی عزیزم

مطمئنم من برم کل کیفیت و شاخص و همه جی میاد پایین اطمینان دارم بخدا نه اینکه بگم من خوبم نه

ولی خب این دیگه خیلییی ضعیفه تو‌کارا مطمئنم گندی بالا میارن خودشو گروهش جمع نشه هیچوقت

برا همین میخوام بزنم کنار بذارم زمان ثابت کنه حق و ناحق رو

البته کنارشم من همه مستندات رو‌تحویل رییس بیمارستان دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از هیچکس هیچی بعید نیست اینکه غریبه است من مادرشوهرم برام زد و نزاشت کارم درست بشه امروز از دهن شوهر ...

وای خدا چقد بد

خیلی سخته از اشنا و دوست و نزدیکات ضربه بخوری خیلییییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جایی بری اونجا هم مسئولی ؟؟؟ پستت نیاد پایین  

رییس بیمارستان گفت به شرطی میذارم از اینجا بری مسئول جایی دیگه بشی 

اون پست هم تراز همینه دقیقا تازه با کارکمتری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا چقد بد خیلی سخته از اشنا و دوست و نزدیکات ضربه بخوری خیلییییی

یعنی بغضم گرفته دلم میخواد شوهرم بره بیرون بزنم زیر گریه !!!! 

چقدر یه مادر میتونه پس باشه که نخواد بچش تو زندگیش پیشرفت کنه 

حس میکنم برم دلم خنک تر میشه میخوام روزی که رفتم بگم دنبال اسم ریس بودی یا دنبال حق مسئولیت؟خب به خو ...

نه اتفاقا. چند روز راحتی اما بعد بدجور تو دلت می مونه. روسا هم فکر می کنند شاید ترسیدی یا پشتکار و جنم لازم رو نداشتی. 

بگو برای سلامت و روابط انسانی مجموعه و این که سوءتفاهم نشه که مسائل شخصی روی روابط کاری تاثیر گذاشته درخواست جابه جایی ایشون رو داری که این ویروس خطرناک تو مجموعه منتشر نشه