2777
2789

بچه ها سلام

من اوایل ازدواجمون خانواده شوهرم و خودم رو دعوت کرده بودم و دسر و سالاد اینا چند مدل گذاشته بودم

خوب جوون بودم و ذوق داشتم 

بعد شوهر خواهرشوهرم اومد بعدا بهم گفت که چقدر تجملاتی و من حالم بد شد و چقد ریخت پاش و فلان و بیسار

خیلی بد زد تو ذوقم

منم چیزی جوابش رو ندادم

بعد از یکی دوماه خواهرشوهرم فامیل‌های شوهرش رو دعوت کرد اوف نگم که چیکار کرده بود،کلی چیز میز و غذا و اینا،خیلی ریخت و پاش های زیادی کرده بود ،بعد شوهرش بالای سفره نشسته بود کیف کرده بود و می‌خندید میگفت بفرمایید،فلان چیز رو میل کنید و آل و بل

بعد من....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترسیده بوده رقیب پبدا کرده

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

به شوهرم میگفتم چی شد برای من حالش بد میشه و برای ما اسراف ولی خودش داره کیف میکنه برای فامیلاشون

شوهرم میگفت ولش کن

الان دوباره فامیل های شوهرش رو گفت،سه مدل غدا،۵مدل پیش غذا یه عالمه سالاد و ژله و اینا گذاشته بود

بازم کیف میکردن

پدرشوهرم میگفت برای فامیل شوهر سفره آدم بندازه جاش توی آسمون هاس😅

ولی کماکان برای ما اسراف بود

حالا

....

بعضیا حرف نزنن میگن لالن!!خب طرف این همه زحمت کشیده کوفت کن برو توام

دیدی میگن دخترم شوهرش براش کلی خرج میکنه و مهمانی میده ال و بل

ولی بیچاره پسرم گیر یه دختره افتاده هی مهمونی میده و خرج میکنه...

حکایت ایناس

برای دخترشون خوبه،برای پسرشون اخه

قراره من اینا رو شام دعوت کنم نمیدونم سفره ساده بندازم یا سنگ تموم بذارم جام بره توی آسمون ها😂

هرجور به دل خودت

خودت چطوری حس خوب میگیری؟مثلا من دوست دارم پسش غذا و دسر تو سفره ام باشه حال خودم خوبه

خدا جوونم برای داده و نداده ات شکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻
قرار نیست به خاطر چشم و هم چشمی خودتونو به فنا بدید اونم تو این گرونی بازار

من که مثل اون که نمیتونم اون همه غذا بذارم ولی واقعا نمیدونم چه کنم

دلم میخواد بگم بابا ماهم بلدیم خشگلترشم بلدیم

قراره من اینا رو شام دعوت کنم نمیدونم سفره ساده بندازم یا سنگ تموم بذارم جام بره توی آسمون ها😂

نه اگه همشون سنگ تموم میزارن سنگ تموم بزار 

اما حیفش نکن 

نهایت دو جور غذا یه سالاد یه سوپ یه ژله 

با همینا  سفره پر میشه