2777
2789
عنوان

خاهرانه نظر بدید ....

79 بازدید | 5 پست

من پارسال زایمان کردم سریه مسئله ای حدود یکسال با جاریم قهر بودم از قبل همدیگرو خونه پدر شوهرم می دیدم ولی با هم صحبت نمی کردیم اون آمار منو همیشه از خواهرشوهرم داشت ولی من کلا حوصله سر از کار دیگران درآوردن ندارم بچم که بدنیا اومد حتی یه زنگ نزد تبریک بگه یا یه پیام بفرسته ولی به خواهر شوهرم زنگ زده بود تبریک گفته بود خونه پدر شوهرم همدیگرو دیدیم سلام کردیم  و یه مبارک باشه که به زور از دهنش درآمد زیر لبی گفت وتموم الان تقریبا یکساله که ندیدمشون حالا الان بچه اون بدنیا اومده خواهر شوهرم زنگ زد بهم گفت 

توقع دارن که من بهش زنگ بزنم نگین به اون چه چون خواهر شوهرم اینا خیلی ساده و بی ریا هستن ولی من اصلا دوست ندارم زنگ بزنم حالا بعداً حضوری بهش تبریک میگم و کادو میدم ولی دلم نمی خواد که خانواده شوهرم ازم برداشت بد کنن و همه چی بیفته گردن من 

اون پشت سر من اینارو پرکنه با زبون آخه یکم دهن بینن حالا بگین به خواهر شوهرم ومادرشوهرم چی بگم که قانع بشن و بی ادبی هم نباشه خاهشن زیر بیست سال و بچه مدرسه ای ها نظر ندین به تجربه اونایی که خانواده شوهر دارن نیاز دارم

توهم دیدیش تبریک بگو . به مادرشوهرت اینام بگو زنگ نزدم گفتم هر وقت دیدمش تبریک میگم حضوری .

الان می‌گفت که خیلی زایمان سختی داشته خوب زایمان برای همه سخته دیگه چون من کوچیک تر و ساده ترم همیشه میخان که از غرورم بگذرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان می‌گفت که خیلی زایمان سختی داشته خوب زایمان برای همه سخته دیگه چون من کوچیک تر و ساده ترم همیشه ...

مثل مادر شوهر من میگفت تو راحت زایمان کردی جاریت خیلی اذیت شده طفلی 😐 

گفتم مگه زایمان راحتی و سختی داره منم خیلی اذیت شدم ولی از شوق دیدن بچه م لبخند به لب داشتم و دردمو بروز نمیدادم .اون درد و ناراحتیش رو بروز میده .

قانع شد😂

مثل مادر شوهر من میگفت تو راحت زایمان کردی جاریت خیلی اذیت شده طفلی 😐  گفتم مگه زایمان راحتی ...

دقیقا مثل من  اون همه چی رو بروز میده و میگه ولی من تودارم یجوری بزرگش میکنن که انگار من زایمان ندیدم حتی یه سرما خوردگی سادشو زنگ میزنن میگن