2777
2789
عنوان

خانما یی ک دوتا دختر دارن میان ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم فرزند سوم دختر خانوادم وقتی به دنیا امدم عمم به مادرم تیکه انداخت مادرم گریه کرد پدرسم گوسفند کشت جشن گرفت عممو دعوت نکرد😐الان والا مادرم هرجا بخواد هرچی بخواد فقط ما سه تا ماهم همینطور هستیم انقدری که من دور و پر خانوادم میچرخم شوهرم که یه پسره نمیچرخه و پدرمم همیشه واسه داشتن دختراش خوشحاله

صادقانه بگم دختر دومم رو واقعا دلم میخاست دختر باشه.

اولی واسم مهم نبود جنسیتش چی باشه..ولی دومی دلم میخاست هم جنس اولی باشه..

خیلیم دوستش دارم پدر سوخته رو😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
 حرف حدیث و سرکوفت خونواده شوهرم ک همه جاریام پسر دارن با دوجنسه هستن چی

ی جواب ساده بده

بگو دست من بود پسر دار میشدم

دست خداست منم به عنوان بنده شکر میکنم خیلیم راضیم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
 حرف حدیث و سرکوفت خونواده شوهرم ک همه جاریام پسر دارن با دوجنسه هستن چی

فک کن این بچه بزرگ میشه میبینه چی گفتی اونوقت حال اون مهم تره یا حرف یه سری آدم :|

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

خواهرشومم دومی دختر شد ولی سومی پسر شد البته خودش می گفت برام مهم نبوده جنسیت ولی الان دختر اول و دومش خیلی هوای همو دارن ... می دونم دست خودت نیست گلم ولی برای سلامتیش دعا کن حالا برعکس من یه پسر دارم خیلی دوست دارم بعدیم دختر بشه ولی باز اصراری ندارم چون پسرم باشه همبازی پسر اولم میشه 

درکت میکنم من یه دختر دارم ولی زیاد حرف شنیدم 

دیگه چاره ای نیس باید کنار بیای و بی اهمیت باشی به حرفای بقیه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

تا حد زیادی درکت میکنم خب ادم دوس داره از دو جنس رو داشته باشه ولی اینکه دیگه بشینین گریه زاری کنین نه

من همیشه میگم وقتی خدا همجنس میده به خوبیهاش فک کنین همجنسا برای خودشون خیلی خیلی بهتره بیشتر به درد هم میخورن در اینده واسه مادر پدرم راحت تره به هرحال تجربه تربیت ی دختر رو داری با چالشهای جدید رو به رو نمیشی 

اینجوری نگاه کن به ماجرا

من ی پسر دارم دلم ی دختر میخواد ولی خب میگم پسرم بشه واسه خودشون خیلی بهتره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴