2777
2789
عنوان

چرا پسر خوب نیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 37 پست
تنهایی خیلی بهتره چون پسرای الان آدم نیستن اگه هم دوس میشن هدفشون فقط رفع نیازاشونه اخرشم میرن یکی ...

آره منم مطمئنا همچین پسری نمیخوام ولی کاش واقعا یه پسر خوب تو زندگی هر کسی میومد

والا نمیدونم با هر پسری آشنا میشم بد در میاد کلا لاشیا پیدام میکنند🤦‍♀️🤦‍♀️

دوست داری طرفت چه ویژگی هایی داشته باشه؟ 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تنگ نمیشه اگه خوش بگذره

ی پست دیگه بذاری میشه ۱۰۰۰

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       
این پستم به افتخار هزارمین پستم😂💔

دیگه پست نذار بذار بمونه   

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       
دوست داری طرفت چه ویژگی هایی داشته باشه؟ 

خب مسلما پسری نباشه که با حد و مرز دختر آشنا نباشه و با رفتاراش و درخواست هاش به دختر توهین کنه

رفتار مردونه ای داشته باشه که بشه روش حساب کرد نه اینکه تازه من بزرگش کنم و اینا

محبت و رفتار با یه دختر رو بلد باشه نه اینکه پوکر و بی ذوق باشه

آره منم مطمئنا همچین پسری نمیخوام ولی کاش واقعا یه پسر خوب تو زندگی هر کسی میومد

۹۰ درصدشون لا شین

ایشالا بزودی یکی از اون ده درصد بیاد تو زندگیت

منکه دیگه کلا تنهاییمو سفت چسبیدم

خب مسلما پسری نباشه که با حد و مرز دختر آشنا نباشه و با رفتاراش و درخواست هاش به دختر توهین کنه رفت ...

منظورت از رفتار مردونه چیه؟

چه درخواست هایی رو توهین میدونی؟

منظورت از بزرگ کردنش چیه ؟ 

چه رفتارهایی رو محبت به یه دختر میدونی؟

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.