2777
2789

دختر من ۹ ماهشه. تا دوماه پیش قشنگ ۹ ساعت میخابید فقط بیدار میشد چند بار گریه میکرد دوباره میخابید. الان خابش شده ۷ ساعت ۶ ساعت🥺🥺

هر دوتا پسرام عاشق خواب بودن 😅😅😅

الانم پسرم میگه من عاشق خوابیدنم میره چرت میزنه ۶ سالشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم دوماهشه... از ساعت ده که میخوابه دوساعته یا یه ساعت و نیمه بیداره ازساعت سه به بعدم یه ساعت یه ساعت بیدارمیشه تا 6از، 6هم بیداذه تا ساعت ده یازه صبح دوساعت خواب 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

وای خیلی دلم میخواد یه خواب یسره داشته باشم 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
چند وقتشه نی نی تون؟

دوماه

الان خیلی زوده طبیعیه

وااای کلا خواب خوابم تا میاد خوابم عمیق بشه باید بیداربشم... بعضی وقتا اصلا یادم نمیاد چجوری بهش شیر دادم