2777
2789
عنوان

از زندگی به کل ناامید شدم

162 بازدید | 12 پست

به هرچی که تاحالا دلم خاسته نرسیدم اینم بگم آرزو هام خیلی کوچیک تر ازاونیه که فکرشو بکنید ولی بازم خدا برام نمیخاد یعنی من حتی لیاقت یه زندگی معمولی رونداشتم تواین دنیایه لعنتی😭

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلٲ آدم بدبختی هستم

دور از جونت ،،،،کلماتتو تصیح کن،دوست عزیز حتی کاربرد کلمه منفی رو زندگیت تاثیر میزاره،،،پس ازشون دوری کن ،،،،مثبت فکر کن تا خروجی شما کلمات مثبت باشه،،،،ادمی که منفی فکر میکنه حتی اطرافیان هم ازش دوری میکنن،،،،،اوکی؟قوی باش یکم 

دور از جونت ،،،،کلماتتو تصیح کن،دوست عزیز حتی کاربرد کلمه منفی رو زندگیت تاثیر میزاره،،،پس ازشون دور ...

ممنون بابت حرفایه قشنگت♥

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
ممنون بابت حرفایه قشنگت♥

هیشکی مثل خودت خودتو بلد نیست ،،،از امشب به خودت قول بده جلو هیچ مشکلی کم نمیاری،تو یه انسان خاص هستی کسی که تکراری نداره ،،اوووو چقد کاراا که نکردی هنوز کم کم باید بری سراغشون چه جاهای قشنگی که باید بری از نزدیک ببینی ،،،،،موفق باشی

هیشکی مثل خودت خودتو بلد نیست ،،،از امشب به خودت قول بده جلو هیچ مشکلی کم نمیاری،تو یه انسان خاص هست ...

فدات عزیزم واسه روحیه ای که میدی سعی خودمو میکنم

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
فدات عزیزم واسه روحیه ای که میدی سعی خودمو میکنم

قصد روحیه دادن نبود فقط خاستم یکم خودتو بشناسی ،،،،دوروز دیگه پا به سن گذاشتی پیش وجدان خودت سرت بلند باشه بگی من که کم نیاوردم من که کم نزاشتم،ظلم میکنی به خودت اگه کم بیاری ،،،،،حالا خود دانی،،،یه ادم ضعیف و ترسو یا یه ادم قوی و جسور،،،،خودت انتخاب بین خوده ترسوت و خوده قوی ،،،،هرچی بکاری درو میکنی چند سال دیگه،،شبت بخیرونیکی