2777
2789

اقا

۱۵سالم بود قرار بود برم بیرون مسیرمم تا یجایی تاکسی خور نبود باید پیاده میرفتم 

اد اون روز جوگیر شدم گفتم بزار چادر ملی سرکنم😌😂

هیچی دیگ اماده شدم چادرمم سرکردم دم رفتن گلاب به روتون رفتم دستشویی بعدش از خونه زدم بیرون 

کله ظهر 

عینه اسکلا راه افتادم تو خیابون دارم میرم گرار😌🤣

بعد ۲۰ دقیقه و اینا 

یه خانومه اومد جلو زد رو شونم 

کرک وپرام ریخت

گفت ببخشید خانوم از پشت چادرتون رفته داخل شلوارتون...

من:

یه لحضه مغزم گوز پیچ شد چجوری چادرم رفته داخل شلوارم....

یه لحضه دست زدم به پشتم دیدم دستام مستقیم رفت رو باسنم بدون هیچ واسطه ای🤣😂

باسنمم قلمبه شده بود 

نگو تو دستشویی میخواستمو شلوارمو بکشم بالا چادرم رفته توش 

واااای وااااای 

فک کن اونهمه مدت بااون وضعیتم داشتم راه میرفتم توخیابون الانکه حتی فکرشو میکنم میخوام محو بشم خاک توسرم 

کونمم قلمبه شد بود 

هیچی دیگ رفتم کنار دیوار رومو کردم طرف خیابون از پشت چادرمو که رفته بود لای شورتم میکشیدم بیرون🤣🤣🤣

چادر انقد چروک شده بود انگار از دهن گاو دراومده بود

تا بک هفته حالم خراب بود

والا اینجا پشمی برامون نمونده شاید استخونمون بریزه 

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣

منم امروز پیشونیم شکلاتی شد رفتم باهاش دانشگاه بعد از کلاس دیدمش😕

کلا باید هر ده متر ی ایینه باشه ادم خودشا ببینه

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
کو....ن...ممم😳😳😳 تا یه هفته هم برای این کلمه حالت بد باشه😏

واای وااای انگار تابحال اینو تو عمرش نشنیده یا به زبون نیاورده چقدر شما پاکین اخه زخمیمون نکید