2777
2789

پسر من تولد ۵۰ بود.

۶ماهگی ۶۷ بود

اما الان یکسالشه و قدش ۷۴ هست.

از ۶ماهگی خیلیییی رشد قدش کند شد و الان اومده رو نمودار زرد رنگ.

واقعا نگرانم.

قد خودم ۱۷۰

همسرم ۱۷۲

خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قد موقع تولد+۲۵

درسته.

بهداشت گرفت ۷۵ بود ولی خودم خونه دقیق گرفتم ۷۴ بود.

اما نگاه میکنم اطراف اکثرا قدشون بلندتره.

با اینکه مامانشون از من خیلی کوتاه تره.

من خیلی به تغذیه پسرم میرسم

خدایا شکرت

قد پدر خیلی تاثیر زیادی داره توی قد بچه، همسرت قد بلند نیست عزیزم، پسر من تولد ۴۹بود، ۶ماهگی ۷۴

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
قد پدر خیلی تاثیر زیادی داره توی قد بچه، همسرت قد بلند نیست عزیزم، پسر من تولد ۴۹بود، ۶ماهگی ۷۴

درسته قد پدر هم تاثیر داره ولی خب میانگین قدی هم بگیریم طبق قد خودم و پدرش الان پسرم قدش پایین‌تر از نرمال هست

خدایا شکرت
درسته قد پدر هم تاثیر داره ولی خب میانگین قدی هم بگیریم طبق قد خودم و پدرش الان پسرم قدش پایین‌تر از ...

الان خیلی حساس نشو عزیزم، مهم زمان بلوغه، پسرا موقع بلوغ یهو قد میکشن، بزرگتر که شد بفرستش بستکتبال و والیبال 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

قد آخرش چند سانتی از همسرتون بلند تر میشه از الان دغدقه قدش رو داری .پنج به بعد بزارش ژیمناستیک خیلی موثره

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .