2777
2789
عنوان

خانما قد پسراتون یکسالگی چند بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 55 پست
ببین منم مثل شما نگران قد پسر کوچیکترم بودم اون پارسال قدش۱۶۵ بود ولی من چون داداشش بلند بود هی آزما ...

مرسی از راهنمایی و حرفای خوبتون.

خیلی آروم شدم.

ان‌شاالله ک پسراتون سلامت و موفق باشند.

دعا کنبد پسر منم قدش بلند بشه

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته. بهداشت گرفت ۷۵ بود ولی خودم خونه دقیق گرفتم ۷۴ بود. اما نگاه میکنم اطراف اکثرا قدشون بلندتر ...

نترس.موقع بلوغ طبق ژنتیکش رشد میکنه..

فقطبدون کلسیم خیلی در فرایند رشد مهمه...

آها...از ویتامین د غافل نشی...

نترس.موقع بلوغ طبق ژنتیکش رشد میکنه.. فقطبدون کلسیم خیلی در فرایند رشد مهمه... آها...از ویتامین د ...

والا ویتامین و کلسیم مرتب بهش میدم.

ان‌شاالله ک یه روزی تاثیرشو  ببینم.

ممنونم عزیزم

خدایا شکرت
پسرم تولد ۴۹ یکسال ۸۳ بود الان ۲۰ سال۱۸۰ قدشه قد پسرت کوتاهه دلیلشم اینه که غذا رو جایگزین شیر کردی ...

عزیزم چراکره ندیم؟

پسرمن هرروز کره میخوره وزنش کمش بهش کره زیادمیدم

قدشم تقریبا چندسانت کم داره😭

بیرمش دکتر غددد میفهمه ک رشد میکنه ? خودش یدوره ازمایشی چیزی داره

بله از مچ دستش عکس میندازه و از روی استخون دست و هم چنین بررسی آزمایش و مشاهده علایم بلوغ تشخیص میده که بلوغش تا چه حدی هست و قدش تا چه میزان افزایش پیدا میکنه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیزم چراکره ندیم؟ پسرمن هرروز کره میخوره وزنش کمش بهش کره زیادمیدم قدشم تقریبا چندسانت کم داره😭

کره یا غذای چرب سنگینه بهش سیری کاذب میده معدش کوچیک میمونه اما غذای کم چرب زود هضم میشه احساس گرسنگی میاره دیرترم احساس سیری میده بیشتر سعی کن غذا رو برشته یا رنگارنگ کنی بعد از غذا هم به عنوان جایزه یدونه شکلات یا چیز شیرین یا ترشی که دوست داره بسته به سنش مجاز باشه به عنوان جایزه بهش بده من اول غذا میگفتم این خوراکی برای بعد ناهاره اگه ناهار رو کامل خوردی وگرنه میشه برای بعد شام یا اصلا اینقدر میمونه تا فاسد بشه بندازم دور  خوردن شیرینی یا ترشی حتی آلو خشک و خرما بعد غذا باعث میشه غذاش زودتر هضم بشه اینطوری میتونی میان وعده بهش ماست یا چند لقمه غذا بدی قبل شام هم میوه غذای کم کالری خود به خود ۵ وعده غذایی پر پیمون بهت میده   دو سه هفته بهش غذای کم چرب بده ببین چطور لپش گل میندازه رنگش باز میشه و تپل میشه

کره یا غذای چرب سنگینه بهش سیری کاذب میده معدش کوچیک میمونه اما غذای کم چرب زود هضم میشه احساس گرسنگ ...

اخه میدونی چیه یکمم بدغذاس بیشتر عذاهای سرخ کردنی مثل شامی فیله سوخاری نهایت پلومخلوط ها مثل عدس پلو اینارومیخوره اگ باردغن زیتون یاکره چرب نکنم یبوست میشه...

اش وسوپ و عدسی و اینا لب نمیزنه اصلا... برنج وخورشت نمیخوره.

البته اینم بگم اکثرا سه وعدشو میخوره چند روز یکبارشربت اشتهاهم میدم بهش.....

دیگه خسته شدم ولی پوست و استخونه اصلا😥