2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق حامیم هستم به خاطر همین با همه ی آهنگاش گریه میکنم و دارم از عشقش دیوونه میشم لعنت به عشق

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎

آهنگا شادمهر و ابی💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

زیاده ولی 

تو یه حال بدی که داشتم رفتم اهنگ فیک لاو و گوش کردم 

شاید غمگین ترین اهنگ نباشه ولی خوب بعد ها که باز اونو گوش میدم به یاد اون ناراحتی انگار حجم غمشش بالاست

:) https://daigo.ir/secret/1839468111 

یادمه دقیقا شب دعوامون با ساعت و دقیقش همه حرفامون یه آدم دیگه شده بودی انگاری.......

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎

چن روزه دل دیوونه میگیره همش بهونه. شادمهر

و تموم اهنگای مرحوم پاشایی

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...