2777
2789

آهنگ دویدوم کی بن سیز یارالی....از چیناره....باهاش دابسمش گرفتیم با داداشم ...دو ماه بعد داداشم تو تصادف فوت شد .... آهنگش ک گذاشته میشه همه برمگیردن بهم نگا می‌کنن...خودمم دلم برا خودم میسوزع

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی از دنیای خاموشم صدایت را گرفتم غصه های کهنه برگشتند و جایت را گرفتند

در کجای جاده شب راه تو از من جدا شد در کجای قصه از من دست هایت را گرفتند

گرچه شاید روز دیدار تو در تقویم من نیست با نگاهت تا شب جان دادنم همراه من باش

جاده شب علی زند وکیلی

حمید عسگری درست یادم نی متنش همون که تو خیابونا چقد تنهایی قدم زدم تورو بخشیدم و باز بهم زدم و ... ...

یه اهنگی هم هست برای حمید عسگری میگه با اهنگی که دوست داشتی تموم کافه ها بازن تمام شهر همدستن منو یاد تو بندازن

نمیدونم گوش دادی یا نه

آهنگ ندارمت ،محسن یگانه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من