بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما به بقیه بسپار که امار خونتو در نبودت دربیارن بهت بگن
من خودم ی پسر س ساله دارم شوهرم راننده جادس بیشتر وقتا خونه نیس اینقدر از من مطمعنن همسایمون ک هرگز نشده بهم شگ کنن حتی یبار نه ده شب میخواستم ی مشتری بیاد کالشکه بچمو بخرن ازم صداشون کردم ک بامن بمونن شوهرم نبود ی خریدار ی مرد تنها بود
من خودم ی پسر س ساله دارم شوهرم راننده جادس بیشتر وقتا خونه نیس اینقدر از من مطمعنن همسایمون ک هرگز ...
ممن مثل شما نیستم که تهمت بزنم . به شما تهمت نزدم گفتم شما عاشق امار دراوردنی بگو همسایه ها فضولیت کنن. کاری به بقیه نداشته باش ۱۷ ساله تو این خونه زندگی میکنم ۳ ساله همسایه رو ب رویمون عوض شده حتی فامیلیش نمیدونم چیه . شما مگه چقدر بیکار و امار گیری که ریز به ریز زندگی همسایت میدونی؟ چه دختری ثابته و کدوم دختر مال رفیقشه و....
ممن مثل شما نیستم که تهمت بزنم . به شما تهمت نزدم گفتم شما عاشق امار دراوردنی بگو همسایه ها فضولیت ک ...
برای اینکه ی اپارتمان امنیت داشته باشه کل همسایها حواسشون جمعه ب دورو اطراف .حتی خوده مادره همون پسره خیلی حواسش ب همه چی جمعه .ی سرو صدایی تو راهرو میاد محاله کسی از چشمی نگا نکنه ک چ خبره بیرون شاید اینقدر بیخیالی باعث ی دزدی بشه