2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون ب همسایمون بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 56 پست
چه ربطی داره خدا یه سنت داره که اگه رسوا کنی بنده هاشو حتی گناه کار قطعا تو یه مساله ای در آینده ر ...

ببینید بحث رسوایی وابرو مفصله

یه وقت یه خطا وگناه جنبه اجتماعی داره‌یه وقت شخصی

فهمیدن والدین یک بچه از خطاش و به راه درست آوردنش رسوایی و جارزدن گناه نیست.به شرطی که فقط والدینشو آگاه کنن

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
چه ربطی داره خدا یه سنت داره که اگه رسوا کنی بنده هاشو حتی گناه کار قطعا تو یه مساله ای در آینده ر ...

رسوا شدن ادم گناهکار اینجوری حقشه . 

فردا همین پسر زندگی چندین دختر رو چه ها نمی کنه و ...  بدبختیاش تو سر پدرومادر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا همه رو از شر همسایه فضول و بد در امان نگهداره

چی میگی شما اخه دختر پسر ناشناس میان خونه طرف. اون بنده خداها سره کارن اگه منم بودم صددرصد همسایمون میخواس یجوری من بفهمم ک جلوی پسرمو بگیرم 

رسوا شدن ادم گناهکار اینجوری حقشه .  فردا همین پسر زندگی چندین دختر رو چه ها نمی کنه و ...&nbs ...

نمیان تو خونه گلو بلبل بگن ک میان رابطه جنسی میگیرن دیگه .من از وقتی فهمیدم عصابم خیلی خورد شده پسره بزرگ نیس دبیرستانیه 

ببینید بحث رسوایی وابرو مفصله یه وقت یه خطا وگناه جنبه اجتماعی داره‌یه وقت شخصی فهمیدن والدین یک ب ...

آفرین منظورم همینه

بعدشم خدا نیاز باشه به سادگی طرفو لو میده اگه به صلاح خودشو و دیگران باشه

شما به بقیه بسپار که امار خونتو در نبودت دربیارن بهت بگن

من خودم ی پسر س ساله دارم شوهرم راننده جادس بیشتر وقتا خونه نیس اینقدر از من مطمعنن همسایمون ک هرگز نشده بهم شگ کنن حتی یبار نه ده شب میخواستم ی مشتری بیاد کالشکه بچمو بخرن ازم صداشون کردم ک بامن بمونن شوهرم نبود ی خریدار ی مرد تنها بود 

نمیان تو خونه گلو بلبل بگن ک میان رابطه جنسی میگیرن دیگه .من از وقتی فهمیدم عصابم خیلی خورد شده پسره ...

خانه فساد یعنی این دیگه ... چرا اجازه بدیم انقدر راحت ... غیر مستقیم باید بگی ...

فکر کن اگر پسر خودت بود دلت میخواست کسی بهت بگه یانه ... ؟؟؟

من خودم ی پسر س ساله دارم شوهرم راننده جادس بیشتر وقتا خونه نیس اینقدر از من مطمعنن همسایمون ک هرگز ...

ممن مثل شما نیستم که تهمت بزنم . به شما تهمت نزدم گفتم شما عاشق امار دراوردنی بگو همسایه ها فضولیت کنن. کاری به بقیه نداشته باش ۱۷ ساله تو این خونه زندگی میکنم ۳ ساله همسایه رو ب رویمون عوض شده حتی فامیلیش نمیدونم چیه . شما مگه چقدر بیکار و امار گیری که ریز به ریز زندگی همسایت میدونی؟ چه دختری ثابته و کدوم دختر مال رفیقشه و....

خانه فساد یعنی این دیگه ... چرا اجازه بدیم انقدر راحت ... غیر مستقیم باید بگی ... فکر کن اگر پسر خو ...

منم همین منظورمه یجور خوبی کردن ب خانم همسایمونه من بدشو نمیخوام ک .نمیخوام همه همسایها بفهمن ک رسوایی یعنی اینکه ب همه بفهمونی 

منم همین منظورمه یجور خوبی کردن ب خانم همسایمونه من بدشو نمیخوام ک .نمیخوام همه همسایها بفهمن ک رسوا ...

واه. نمردیم معنی رسوایی رو فهمیدیم . سرپوش گذاشتن رو کار بد خیلی هم کار قشنگی نیست . 

اگر تنها هستی اینکارو نکن اصلا. دردسر میفته برات با همچین پسری ...

مجتمعتون دوربین نداره ؟ میتونید نظر بدید که دوربین نصب کنند 

ممن مثل شما نیستم که تهمت بزنم . به شما تهمت نزدم گفتم شما عاشق امار دراوردنی بگو همسایه ها فضولیت ک ...

برای اینکه ی اپارتمان امنیت داشته باشه کل همسایها حواسشون جمعه ب دورو اطراف .حتی خوده مادره همون پسره خیلی حواسش ب همه چی جمعه .ی سرو صدایی تو راهرو میاد محاله کسی از چشمی نگا نکنه ک چ خبره بیرون شاید اینقدر بیخیالی باعث ی دزدی بشه