2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون ب همسایمون بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا چقدر بیکارید‌میشینید رفت و امد همسایه رو کنترل میکنید 

خوشبحال همسایه هاتون تا شما هستید محله امن و امان  فقط حیف حقوقی بابت این کار دریافت نمیکنید

پس شمام اینکاره ای یعنی چی وقتی آدم میارن خونه اینجا خوانواده زندگی میمنه

حق با شماست عزیزم من یه بار یه تاپیک گذاشتم در همین مورد که چیکار کنم انقد فحش وناسزا شنیدم کلا کاربریمو عوض کردم حق داریم اخه معترض باشیم نسبت به این قضایا بعضی ها نمیدونم چرا میگن دخالت نکنید هر کسی وارد ساختمون میشه حالا برعکس همسایه شما که پسره همسایه ما زن هس ولی متاسفانه اینکارو انجام میده🤷‍♀️🤦‍♂️

رسوایی نیست این بنده خدا خیرشو میخاد درخفا بهشون بگو طوری ک کسی یا همسایه ای بوی نبره 

شاید اگه مادر بیشتر حواسشو جم کن باعث میشه جلوی گناهش گرفته بشه من بیشتر دوس دارم جلوی گناهش گرفته بشه چون بچس پسره

اونایی که میگن فضول نباش رو درک نمیکنم یه درصد فک کنین دختر یا پسر خودتون این کارو بکنه خوشتون نمیاد کسی بهتون خبر بده که بخواین جلوکاراشو بگیرین؟؟؟!!!!!به نظر من که غیرمستقیم برسون بهش حق داره بدونه

دقیقا 

یه فیلم چند روز پیش دیدم 

دختر به خانم گفت من باردارم از یه پسری 

این به کسی نگفت 

دختر خودشو کشت 

بعد این رفت جلو در خونه مادرِدختر گفت اره من میدونستم و بهم گفته بود 

مادربیچاره گفت چرا بهم نگفتی اگه میگفتی من مادرش بودم میتونستم کمکش کنم نه اینکه از ترس خودشو بکشه 

بعضی وقتا سکوت درست نی 

منم مادرم 

اگه دوراز سرنوشتش 

برا بچه م موردی پیش بیاد 

دلم میخواد خبر دار بشم کمکش کنم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
چرا دوربین داره ولی خب فقط پارکینگه 

همین هم عالیه . میتونی یه بهونه جور کنی که مثلا میخوای دوربینو چک کنی. با همین خانم همسایه هم برو که تنها نباشی . ... مال روزی که فکر میکنی دختر اوردن خونه رو چک کن . اینجوری چیزی باشه مادره هم میبینه . 

ما یه بار کفش و دمپایی مجتمع بغلی رو زده بودن. اومدن چک کردن . تازه فهمیدن که انبارها رو هم خالی کردن. بعد نشستن روزهای دیگه روهم چک کردن. خلاصه دزد آشنا دراومد و فامیل یکی از همسایه بود ... چون قبلا به عنوان مهمون اومده بود

شاید اگه مادر بیشتر حواسشو جم کن باعث میشه جلوی گناهش گرفته بشه من بیشتر دوس دارم جلوی گناهش گرفته ب ...

خانوم گل به نظر من بهتره زنگ بزنی از مسائل شرعی ها بپرسی. از طرفی میگن نباید کسی رو رسوا کرد از طرفی شما فرمودید پسر دبیرستانی هست و شاید واقعا درستش اینه خانوادش مطلع باشن. دوست عزیز، ماها توی نی نی سایت اونقدری اطلاعات نداریم و هرکسی نظر شخصی خودش رو میگه. اما شما که فرمودید نگران گناهش هستید یعنی اعتقاد مذهبی دارید پس حتما زنگ بزنید اونا خیلی خوب راهنمایی میکنن. میتونید بگید اپراتور خانم وصل شه که راحتتر مساله رو مطرح کنید

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
پس شمام اینکاره ای یعنی چی وقتی آدم میارن خونه اینجا خوانواده زندگی میمنه

بنظرم یک بار دیگه اگه پسر ه دختر آوردخونه  تهدیدش کن به پدرومادر ت  میگم دیگه از ترسم شده نمیاره ، اگه آبروشو جلومادرش ببری باخیال راحت میاره ، بازم خودت یکم فکر کن اینطوری مادرو پسر باهم گلاویز م نمیشن