2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون ب همسایمون بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 56 پست
منم میترسم بگه ک من گفتم 

مطمئن باش میگه.....اگر خواستی بهش بفهمونی بگو یه غریبه به خانومه زنگ بزنه.خودت مستقیم نگو.ولی بنظرم اصلا چیزی نگو چون غیرممکنه مادره نفهمه.

یه روز خوب میاد

دقیقا  یه فیلم چند روز پیش دیدم  دختر به خانم گفت من باردارم از یه پسری  این به کس ...

آبجی چقدر خوب و پخته و مسئولانه حرف زدید.خدا مادرهایی مثل شما رو زیاد کنه 

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اگه مادر بیشتر حواسشو جم کن باعث میشه جلوی گناهش گرفته بشه من بیشتر دوس دارم جلوی گناهش گرفته ب ...

عزیزم من بهت حق میدم نگران باشی منم تو همسایگیم زن شوهردار مرد میاورد خونه منم کاریش نداشتم گفتم به من چه دیگه دیدم خراب تر از این حرفاس برای شوهر منم فکرا داشت منم به صاحب خونش گفتم ولی حرفم باور نکرد ولی خدا خواست یک روز دستش رو شد با دوست صمیمی صاحب خونه 😱😱😱 بعدش انداخت بیرون. دورسته این حرف قبول دارم نباید آدم آبرو کسی ببره من هم کاری به زن نداشتم ولی همه خانواده شوهرش میشناختم ولی هیچ وقت نخواستم آبرو ببرم . خدا آبرو همه بنده هاش حفظ و به راه راست هدایت کنه

مطمئن باش میگه.....اگر خواستی بهش بفهمونی بگو یه غریبه به خانومه زنگ بزنه.خودت مستقیم نگو.ولی بنظرم ...

مادرا متوجه میشند خوبم متوجه میشند چی تو خونه پیش میاد چیزی جا ب جا نشده باشه یا حالا پسرشون کجاست و‌چیکار میکنه  

ادم‌عاقل خودش ضایع نمیکنه بره ب طرف بگه  

زنه هم‌فکر کردی چی‌میگه داد و‌هوار میکنه میگه خودتی فلان فلان شده و صد تا دروغ ب اسی میبنده اره شوهرت نیست فلانی میاد پیش ات حیثیت براش نمیذاره. 

زنی ک‌تنها زندگی میکنه باید مواظب دور و‌برش باشه دشمن برا خودش نتراشه 

چون شک ندارم‌اون زن از پسرش دفاع میکنه

آبجی چقدر خوب و پخته و مسئولانه حرف زدید.خدا مادرهایی مثل شما رو زیاد کنه 

خوبی از خودته عزیزم 🥰🌹

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
مادرا متوجه میشند خوبم متوجه میشند چی تو خونه پیش میاد چیزی جا ب جا نشده باشه یا حالا پسرشون کجاست و ...

منم میگم میفهمه شاید به رو خودش نمیاره....بهتره استارتر اگرم میخواد بگه به یه غریبه بگه زنگ بزنه مادره.نه اینکه خودش مستقیم بگه و واسش بد بشه

یه روز خوب میاد

منم میگم میفهمه شاید به رو خودش نمیاره....بهتره استارتر اگرم میخواد بگه به یه غریبه بگه زنگ بزنه ماد ...

اره چون‌خودش تنها زندگي میکنه حتی اگه مادر اون پسره هم‌چیزی نگه اون پسر براش دردسر درست میکنه  و خلاصه ننگش زندگی خودشو میگیره 

در هر صورت من بودم‌چیزی نمیگفتم هر چی هست مربوط ب خودشه و دخالت اسی خنده داره

نه خانمه خیلی منو دوس داره همیشه بهم میگه الان دخترا خیلی افتضاح شدن مادرشوهرت باید ب تو افتخار کنه ک پسرش نیس تو سرت تو زندگی خودته .دلم براش میسوزه صددرصد اگه بفهمه خیلی داغون میشه 

نمیگم هم دلم برای پسره میسوزه نمیدونه ک چه راه کثیفیو میره هم دلم برای مادرش میسوزه چون باباش نیس بیشتر وقتا خودش چون تنهاس گفت برم سره کار .پسره نامردشم از نبود مادرش سو استفاده میکنه 

مطمئن باش میگه.....اگر خواستی بهش بفهمونی بگو یه غریبه به خانومه زنگ بزنه.خودت مستقیم نگو.ولی بنظرم ...

خالشم طبقه پایینه یعنی ما چهارمیم اون طبقه سومه .نمیتونه متوجه بشه ک بالا چه خبره چون بیشتر وقتا خونه خودشه اصلا نمیاد بالا