2777
2789
عنوان

تاتو خط چشم

453 بازدید | 9 پست

سلام دوستای گلم

کسی تاتوی خط چشم انجام داده؟؟؟ راضی هستین؟؟؟

من دوس دارم انجام بدم ولی خیلی میترسم...ضرر نداره برا چشم؟؟؟

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

من انجام دادم. خوبه راحتم. بعد یکسال .  رنگش همونه . اگ کم رنگ یا ابی شد باز میتونی بری ترمیم. اگ جای نابلد و غیر اصولی تتو بزنی شاهد پخش رنگ و حتی در بعضی موارد افتادگی پوست میشی . اگ پوستت چرب و پرتغالیه نزن. درد زیاد داشت برا من اما خب راحتم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم. خوبه راحتم. بعد یکسال .  رنگش همونه . اگ کم رنگ یا ابی شد باز میتونی بری ترمیم. ...

میدونم آدم راحت میشه...اما فقط از این میترسم به چشمم آسیب برسه😮‍💨

میدونم آدم راحت میشه...اما فقط از این میترسم به چشمم آسیب برسه😮‍💨

ب چشم ک اسیب نمیرسه ولی اون دو مورد پخش و رنگ و افتادگی پوستک گفتماگ جای درست درمون نری بعدش برات اتفاق میفته.این دو مورد هم بر اساس فشار دست ایجاد میشه. پس جای درستی انتخاب کن هیچ موردی نداره . نترس . و اینکه سعی کن خط چشم نازک بزنی ک بعد از چشمت نیفته 

ب چشم ک اسیب نمیرسه ولی اون دو مورد پخش و رنگ و افتادگی پوستک گفتماگ جای درست درمون نری بعدش برات ات ...

مرسی از راهنماییت مهربون😘😘😘😘

خیلی درد نداشت از بی حسی قوی استفاده کرد. بعدشم التهابش در حد پف بعد گریه کردن بود بعد سه روز از بین ...

مرسی عزیرم😘😘😘