2777
2789
عنوان

هرکی بلده فااااال بگیره بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 82 پست
داداشم ۱8 سالشه از ۱۴ سالگی قرمزی افتاد صورتش دکتر هم بردیم حتی امسال طهران لیزر بردیم اونو بهانه کر ...

بنظرم ببرینش پیش روانشناس باید روی روحیه اش کار بشه 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
اینکارو نکن همش ضرره

عزیزم میشه واسه منم بگی اسمم الناز 

چند ساله یه راهی رو شروع کردم خیلی سختی کشیدم و نتیجه نمیگیرم ولی نمیتونم ازش دل بکنم حستون چیه به اون چیزی که میخوام میرسم؟ این سختیا تموم میشه آرامش بگیرم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمتو بگو ونیتت چیه

عزیزم میگیری برام امره خیر 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
قران باز‌میکنم

عزمزم میشه به منم بگین . اسمم فرزانه هست 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

@iselin لطفاً برای من و همسرم ببین 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
بیزحمت واسه منم بگیر شهلا.....بارداری

بچه دار میشی .ولی یه چیزی رو در مورد بارداریت پنهان میکنی که همون مانع بارداریت شده .اون پنهانکاری رو بذار کنار .به رحمت خدا امیدوار باش

بچه دار میشی .ولی یه چیزی رو در مورد بارداریت پنهان میکنی که همون مانع بارداریت شده .اون پنهانکاری ر ...

عزیزم امره خیره میگیری برام

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
بچه دار میشی .ولی یه چیزی رو در مورد بارداریت پنهان میکنی که همون مانع بارداریت شده .اون پنهانکاری ر ...

عزیزم میشه جواب بدی واسم میگیری امره خیر 🥺

داداشم ۱8 سالشه از ۱۴ سالگی قرمزی افتاد صورتش دکتر هم بردیم حتی امسال طهران لیزر بردیم اونو بهانه کر ...

بیا بت شماره یکی رو بت بدم روبیکا داره.مشکل داداشتو حل میکنه ‌پی وی بت میدم

عصری برات میگیرم

یادت نره دستت درد نکنه 🥺 

عصری برات میگیرم

عزیزم میشه واسه منم بگی اسمم الناز 

چند ساله یه راهی رو شروع کردم خیلی سختی کشیدم و نتیجه نمیگیرم ولی نمیتونم ازش دل بکنم حستون چیه به اون چیزی که میخوام میرسم؟ این سختیا تموم میشه آرامش بگیرم؟