2777
2789
عنوان

دانشگاه

222 بازدید | 32 پست

اگر رشته ای که تو جوونی خوندید به کارتون نیاد اصلا حاضرید تو سن ۲۹ سالگی دوباره برید دانشگاه و رشته ای که میدونید حتی دوران دانشجویی هم ازش پول درمیارید رو بخونید؟دیر نیست؟مدرکم رو بگیرم دیگه ۳۳ -۳۴ سالمه الان  دهه ۸۰ و ۹۰ میره دانشگاه من برم دانشگاه حس پیر بودن دارم نمیدونم اصلا میتونم یا نه خیلی دو دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا تو وضع منی.  البته من32سالمه و حس چیر بودن شدید دارم.  ولی خیلی دلم میخواد درس بخونم ...

میتونی بری بگی گم کردم یکم دوندگی داره اما میشه گرفت ۳۲ هم سن خوبیه تا بگیری شده ۳۶ سالت

الان ۲۹ ام اما تا بگیرم اون موقع ۳۴ سالمه البته درست میگید اصلا سن بالایی نیست که بگیم دیره

میدونم عزیزم 

برو دانشگاه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
میتونی بری بگی گم کردم یکم دوندگی داره اما میشه گرفت ۳۲ هم سن خوبیه تا بگیری شده ۳۶ سالت

رفتم اداره.  گفتن شیش ماه طول میکشه یک تومنم هزینه المثنی.  کلی دوندگی.  بعد اونجا یه اقایی بهم گفت اصلا مدارکت لازمت نمیشه نمیخواد بگیری.  ولی یه خانوم تو نی نی سایت گفت مدارک پیش دانشگاهیت باید حتما باشه.  به نظرت چی درسته

رفتم اداره.  گفتن شیش ماه طول میکشه یک تومنم هزینه المثنی.  کلی دوندگی.  بعد اونجا یه ...

من پرسیدم چون میخوام دوباره برم گفت اصل پیش دانشگاهی باید باشه به نظرم برو بگیر لازمت میشه 

درست میگید الان خیلیا یا دارن دوباره یه رشته دیگه میخونن یا فرصتش نشده قدیم و الان شروع کردن

الان خواهر من ۳۹ سالشه دنباله کارای دیپلمشه یعنی کلاس درس میره دیپلم بگیره اصلا فک نکن که دیره برات

من پرسیدم چون میخوام دوباره برم گفت اصل پیش دانشگاهی باید باشه به نظرم برو بگیر لازمت میشه 

اخه گفت خیلی طول میکشه.  ینی یه سال دیگه و من میشم33ساله و پیرتر میشم😭مرحله بعدی چیه؟ وقتی مدارکمو گرفتم کجا برم واسه ثبت نام؟ 

الان خواهر من ۳۹ سالشه دنباله کارای دیپلمشه یعنی کلاس درس میره دیپلم بگیره اصلا فک نکن که دیره برات

آفرین به اراده خواهرتون 😍👏🏻 واقعا میبینم اینجور افراد با انگیزه رو برای خودمم انگیزه میشه

من چند سال پیش خونه پدرم اثاث کشی داشتن.  یه چیزایی یادمه انگار مادرم اومد پوشه و پرونده مادراک دبیرستان پیش دانشگاهیم بهم داد  .  منم که درگیر شوهرو بچه هام بودم انداختمش دور.  گفتم به چه کارم میاد با دو بچه کی میتونه بره درس بخونه دوباره🥺🥺😭