2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 32 پست
من چند سال پیش خونه پدرم اثاث کشی داشتن.  یه چیزایی یادمه انگار مادرم اومد پوشه و پرونده مادراک ...

آخی عزیزم خواهر من متاسفانه طلاق گرفت پشتوانه مالی هم نداشت مجبور شد که درس بخونه تا جایی استخدام بکنن

آخی عزیزم خواهر من متاسفانه طلاق گرفت پشتوانه مالی هم نداشت مجبور شد که درس بخونه تا جایی استخدام بک ...

منم شرایط مالی خیلی بدی دارم. خسته هم شدم از بیهوده بودن دلم میخواد یکم تلاش کنم.  من درسم خیلی خوب بود اگه اون زمان بخاطر شوهرو بچه تنبلی نمی کردم الان فوق دکترامم گرفته بودم یه شغل و درامد خوب الان داشتم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه گفت خیلی طول میکشه.  ینی یه سال دیگه و من میشم33ساله و پیرتر میشم😭مرحله بعدی چیه؟ وقتی مدا ...

من خودمم میگم پیر شدم اما خوب هنوز جوون هستیم دیگه هنوزم وقت هست برای استارت هرکاری خدایی من نگاه میکنم میبینم ۴ سال گذشتم عین باد رفته خوب این مدتم تموم میشه و مدرکم رو میگیرم 

مهر و بهمن زمان ثبت نام دانشگاه آزاد رشته های بدون کنکوره توی سایت باید ثبت نام بکنی توی نت بزنی میاره که دقیقا به چه صورته  

من چند سال پیش خونه پدرم اثاث کشی داشتن.  یه چیزایی یادمه انگار مادرم اومد پوشه و پرونده مادراک ...

کاش نمینداختی دور هر وقتی ممکنه به کار بیاد ۱۲ سال بخاطر همون مدارک درس خونده بودی برو المثنی بگیر 

من خودمم میگم پیر شدم اما خوب هنوز جوون هستیم دیگه هنوزم وقت هست برای استارت هرکاری خدایی من نگاه می ...

من میخوام پیام نور برم.  رشته دبیرستانم انسانی بوده.  همین که مدارکمو نمیدونم کجا انداختم و اگه پیگیر المثنی بشم کلی طول میکشه تا بیاد دلسردم میکنه.  شما مدارکتو کجا نگه داشتی تو این همه سال؟ 

من میخوام پیام نور برم.  رشته دبیرستانم انسانی بوده.  همین که مدارکمو نمیدونم کجا انداختم ...

نهایتا ۶ ماه زمان میبره دیگه اصلا دلسرد نشو پیام نور هم خیلی خوبه 

من خواهرم خیلی نظم و دقت داره و خوب من بعد ازدواج مدارکم مونده بود خونه و دست خواهرم بود چند وقت پیش گفتم مدارکم رو بده دیدم از واکسیناسیون ۷ سالگی برای مدرسه داره تا آخرین مدرکم 😂 خودم مونده بودم اگه دست خودم بود کم میشد

وای کاش نمینداختی دور هر وقتی ممکنه به کار بیاد ۱۲ سال بخاطر همون مدارک درس خونده بودی برو المث ...

این که میگم مامانم بخاطر اثاث کشی مدارکمو داد و من انداختم دور.  خیلی مطمئن نیستم.  ولی یه چیزایی یادم میاد که این طوری شده.  من خیلی کم حافظم.  همش دارم میگم واقعا اتفاق افتاده یا تو تخیلاتمه.  ولی چیزی که میدونم مدارک من تو خونه جدید پدرم نیست تو خونه منم نیست.  این ینی نابود شدن😭من درسم خیلی خوب بود انقد شوهرم اذیتم میکرد دانشگاهمو ول کردم.  من یه ترم دانشگاهم رفتم حتی.  که ولش کردم حتی انصرافی هم نزدم حتی.  الان مشکلاتم زیاده.  مدارک پیشم نمیدونم کجاست.  انصرافی هم پول میخواد و وقت و هزینه😭🥺

منم شرایط مالی خیلی بدی دارم. خسته هم شدم از بیهوده بودن دلم میخواد یکم تلاش کنم.  من درسم خیلی ...

اگر الان استارت بزنی ۴ سال دیگه نمیگی‌اگه اون روز شروع کرده بودم الان یه مدرک داشتم استارتشو بزن 

این که میگم مامانم بخاطر اثاث کشی مدارکمو داد و من انداختم دور.  خیلی مطمئن نیستم.  ولی یه ...

پس دسته دانشگاهه عزیزم ۱۰۰٪ ننداختی دور باید بری جریمه بدی مدارکت رو بگیری جریمه برای اینه که انصراف ندادی و ول کردی همینجوری

اگر الان استارت بزنی ۴ سال دیگه نمیگی‌اگه اون روز شروع کرده بودم الان یه مدرک داشتم استارتشو بزن&nbs ...

من خیلی گیج و پخمه شدم اصلا نمیدونم چکار کنم و کجا برم.  البته هوش کتاب خوندنم خوبه همین الان کلی کتاب دارم شبی پنجاه صفحه میخونم شوهرم مسخرم میکنه میگه دختر کوچولو امتحان داری🥺من گریه میکنم چقد اون زمان زود گذشت و فرصت های خوبی که داشتم.  از این که الان یه زن گنده هستم بدم میاد😭

پس دسته دانشگاهه عزیزم ۱۰۰٪ ننداختی دور باید بری جریمه بدی مدارکت رو بگیری جریمه برای اینه که انصراف ...

نه اخه یک ماه پیش رفتم دانشگاه.  اونجا بهم گفتن ما مدارک نگه نمیداریم برا ثبت نام کسی.  ولی باید بیای بایگانی و بگردی  .  خب اون دانشگاهم خیلی دوره و من نتونستم دوباره برم.  دو تا بچه هم دارم نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم.  استرس دارم امسال هم نتونم به هدفم که دانشگاهه برسم خیلی هم گیجم.  البته اون که مادرم مدارک داد و من انداختم دور هشتاد درصد فکر می کنم واقعی بوده چون تو ذهنم هست که این طور شده🥺🥺🥺😭

من خیلی گیج و پخمه شدم اصلا نمیدونم چکار کنم و کجا برم.  البته هوش کتاب خوندنم خوبه همین الان ک ...

اصلا اینجوری فکر نکن این مدت سمت درس نرفتی که بدونی میتونی یا نه پس به خودت نگو گیج تا تلاش نکنی سمتش نری نمیدونی که میتونی یا نه به خودت اعتماد به نفس بده تو داری هر شب کتاب میخونی کاری که بیشتر مردم نمیکنن یه قدم از خیلیا جلوتری