2777
2789
عنوان

صدا از خانه همسایه طبقه بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ خدا نصیب نکنه بالایی مام یه بچه ۵ ساله داره بعد طهرا بچه های همسایه یا فامیلو جمع مینه تو خونشون ...

اینا همش حق الناسه ..تقصیر بچه هام نیس باید پدر مادره ببرتشون پارکی جایی...آخه یه ساعت مشخصم نیس یهویی نصف شب صدا میاد آدم وحشت میکنه

نترس بابا به قول بچه ها شاید صدا از ساختمون اطرافه من اینجوری حس میکنم

منم‌ طبقه‌ مایین‌ مادرشوهرم‌ اینابودیم‌ صدای‌ دوییدنواینانیوند‌ ولی‌ مادرشوهرم‌ اینا‌ ک‌ بجه‌ نداشتن‌ میفهنیدم‌ از‌ ساختمون‌ کناریه‌ 

ولی‌ پیگیرباش‌ ولی‌ تنهانریا‌ حتنابایکی‌ برو‌ شوهرتم‌ نزارتنهابه‌ اسی‌ شوهره‌ شبامیادخونه؟یاکلا‌ هیشکی‌ نیس‌‌۵روزه)

مممممم
منم‌ طبقه‌ مایین‌ مادرشوهرم‌ اینابودیم‌ صدای‌ دوییدنواینانیوند‌ ولی‌ مادرشوهرم‌ اینا‌ ک‌ بجه‌ نداشتن ...

نه شوهره شبا میاد خونه جالبه ماشین پسرشم هس تو پارکینگ ولی این سه روز نه میره بیرون نه میاد 

اینا همش حق الناسه ..تقصیر بچه هام نیس باید پدر مادره ببرتشون پارکی جایی...آخه یه ساعت مشخصم نیس یهو ...

اونا پارکم میرن تا دو شب با ماشین میرن پارک.تازه زیر مجتمع ما یه حیاط و باغچه بزرگ داره ولی عوضی تشریف  دارن و میدونن سالمند داریم بازم اذیت می کنن

اخه‌ مادرشوهرم‌ اینا‌ همسایشون‌ ی پسرداشت‌ معتادبود بعداینو‌ توخونه‌ خبس‌ میکردن‌ این‌ ترک‌ میکرد‌ ی ...

اها نه فک نکنم ولی این جالبه امکانش هس منطقیه ولی پسره اصلا بهش نمیخوره اهل این کارا باشه سر به راه و فوق پولدارن