تا جاییکه میدونم خانم همسایه طبقه بالا گفت من یه هفته نیستم همسرم سر کاره الان دو روزه احساس میکنم همش صدا میاد از خونشون که یه چیزی کوبیدهمیشه زمین صدای چی میتونه باشه رفتم بالا دیدم درونم محافظت قفله ترسیدم یکم
منم مادرشوهرم طبقه بالامون هستش و سر وصدایی نداره ولی گاهی صدای کوبیده شدن چیزی به زمین میاد و تقریبا زیاد هم هست
بهش گفتم میگه من کاری نمی کردم حتما از واحدهای بغل بوده
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
از واحد بغلیه شاید واسه مام بچه هاشون مث اسب میدوئن گاهی فک میکنم زلزله س ب همسایه بالایی گفتم میگه ...
اخ خدا نصیب نکنه بالایی مام یه بچه ۵ ساله داره بعد طهرا بچه های همسایه یا فامیلو جمع مینه تو خونشون بدو بدو چند بار تذکر دادیم رعایت نمی کنن سرسام گرفتیم
تازه ماهم تک واحدی هستیم ولی خب صدا از خونه همسایه هم میاد
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اصلا صمیمی نیستم باهاشون میگم دخالت نشه ولی خیلی مشکوکه تو این ۵ سال همچین صداهایی نیومده بود ازخونشون که الان میاد تازه کسیم خونه نیس اصولا چون درشون از بیرونقفله