2777
2789
عنوان

خانم‌های مذهبی می شه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 31 پست
نه بهار جان دکتربرام نوشت.قراره چهارشنبه برم.اصلا نمی دونم چند وقتمه

دوباره ازمایش بتا ندادی؟از روی بتا احتمالا 6 هفته باشی به سلامتیو مبارکی انشالله .اصلا نگران نباش خداییکه از هیچ نطفه ساخته خودشم مراقبشه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره ازمایش بتا ندادی؟از روی بتا احتمالا 6 هفته باشی به سلامتیو مبارکی انشالله .اصلا نگران نباش خد ...

نه دکتر دیگه ازمایش بتا بهم نداد.گفت سونو کافیه.وای خیلی سخته.مخصوصا که به مادر و خواهرم هنور نگفتم.تا ببینیم سونو چی می گه.به نظرت اگه سونو خوب بود بهشون بگم؟شاید هنوز صدای قلب یا جنین دیده نشه.باز باید صبر کنم تا سونو بعد؟

اهل نماز نیستم..

اما براتون سورههایی که یاد دارم و صلوات رو میفرستم..

اگر دوست داشتین شما هم برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

نه دکتر دیگه ازمایش بتا بهم نداد.گفت سونو کافیه.وای خیلی سخته.مخصوصا که به مادر و خواهرم هنور نگفتم. ...

اسی جونم، بذار همه چی مشخص بشه، بعدا بگو

اصلا عجله نکن..

و اینکه نمیخواد این چیزهایی که به ما گفتی رو بهشون بگی(از لحاظ چشم زخم و اینا)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ما خانم های غیر مذهبی نمیشه تبریک بگیم و آرزو سلامتی کنیم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

سلام عزیزم.. نمازهاتو سر وقت بخون و از خدا بخواه برات حفظش کنه .. و بچه ات رو بیمه حضرت رقیه س و علی اصغر امام حسین ع بکن .. مثلا به روزی ۱۰ تا یا بیشتر صلوات و یا صدقه به نیت این دوتا عزیز

دعای سلامتی امام زمان رو زیاد بخون و ازشون بخواه برای سلامتی نی نی دعات کنه

نه دکتر دیگه ازمایش بتا بهم نداد.گفت سونو کافیه.وای خیلی سخته.مخصوصا که به مادر و خواهرم هنور نگفتم. ...

ههخ خوبه ک هنوز بهشون نگفتی خیلی سخته ادم ب مادرش نگه ولی تحمل کن نزار فعلا تو دهن بیفتی عزیزم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من