سلام مهربونا روش حتمی برای همه منتظرا انشالله موفق بشید ۳ ماه بود ک توی هر دوره ۱۵ روز عقب مینداختم
فروردین ماه رفتم چکاب و سونو ک گفتن سونو خوبه و کیست نداری ازمایش دادم وو منفی شد ۱۴ فروردین از دادم فرداش پری اومد و کلی خورد تو ذوقم
از روز ۳ تا ۷ پری شبی ۴ لتروزول اون ماهم شوهرم حدود ۵ کیلو ماهی گرفت بماند ک چقدر دعواش کرده بودم این همه رو چیکار کنم و کل غذاا ما شده بود ماهی ورزش میکرم پیاده روی با پسرم عصر ها میرفتیم بیرون تا ۱۴ اردیبهشت و من کمی حالت تهوع داشتم صبح زود ها موقع نماز صبح حس میکردم داره اتفاقی میفته ولی نمیخاستم قبول کنم خخخخخ دو س روز گذشت توی این چند روز من پاهام تیر میکشید دیروز شوهرم رفت بانکو من رفتن اآزمایش بدم قبلا توی دفترچه نوشته بود😊
ساعت ۹تست دادم و ۱ جواب اومد روی گوشی وای چشمام نمیدید حس میکردم کور شدم اشک توی چشمام حلقه زد شوهرم خواب بود بیدارش کردم اونم گفت چی شده چیشده ترسید قیافش یادم نمیره😂😂😂 ذوق زده شده بود بچم شوهرمو میگم نشست هی منو نگاه میکرد میخندید عین دیوونها
گفتم بتا چنده گفت کدومشونه این همه عدد هستش😂😧 بتا من ۲۲۰۲ ۴ روز تاخیر انشالله قسمت همه متظرا ببخشید طولانی شد