2777
2789
عنوان

با لتروزول باردار شدن😍😍😍

13078 بازدید | 37 پست

سلام       مهربونا        روش حتمی   برای همه منتظرا انشالله موفق بشید          ۳ ماه بود ک توی هر دوره ۱۵ روز عقب مینداختم 

فروردین ماه         رفتم چکاب      و سونو ک گفتن  سونو خوبه و کیست نداری ازمایش دادم وو منفی شد ۱۴  فروردین از دادم فرداش پری اومد   و کلی  خورد تو ذوقم 

از روز  ۳ تا ۷ پری  شبی ۴ لتروزول        اون ماهم شوهرم حدود ۵ کیلو ماهی گرفت   بماند ک چقدر دعواش کرده بودم این همه رو چیکار کنم  و    کل غذاا  ما شده بود ماهی      ورزش میکرم    پیاده روی با پسرم عصر ها میرفتیم بیرون           تا ۱۴ اردیبهشت و من کمی حالت تهوع داشتم صبح زود ها  موقع نماز صبح حس میکردم داره اتفاقی میفته ولی نمیخاستم قبول کنم خخخخخ    دو س روز گذشت  توی این چند روز من پاهام تیر میکشید        دیروز    شوهرم رفت بانکو من رفتن اآزمایش بدم          قبلا توی دفترچه نوشته بود😊   

ساعت ۹تست دادم و ۱ جواب اومد روی گوشی  وای چشمام نمیدید    حس میکردم کور شدم  اشک توی چشمام حلقه زد شوهرم خواب بود بیدارش کردم اونم گفت  چی شده چیشده ترسید قیافش یادم نمیره😂😂😂   ذوق زده شده بود بچم شوهرمو میگم   نشست هی منو نگاه میکرد میخندید  عین دیوونها 

گفتم بتا   چنده گفت کدومشونه این همه عدد هستش😂😧      بتا من ۲۲۰۲  ۴ روز تاخیر     انشالله قسمت همه متظرا    ببخشید طولانی شد       

تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه دختر داری 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀