2777
2789
عنوان

حضانت طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 49 پست
بیخود کرده همچین حرفی زده اصلا میتونی الان با مامور بری بچه هاتو بیاری  ، شوهرت اصلا ازقانون سر ...

الان شما میگی برگردم تو خونه تا مراحل طلاق رد شه؟ یا برم دنبال بچه ها بدون حکم دادگاه بیارمشون اشکالی نداره؟ منو تهدید میکنه هرکی بخاد بچه هارو ازم بگیره میکشمش

مشکل سر نخواستن و دوست نداشتن و رابطه نداشتن و پرخاشگری و کتک زدن است، به نظر شما اینا حل میشن؟

تا قبل از اینکه به خیانت برسه تلاشتون را بکنید.

کاربری هسن روان‌شناس‌ه کاربری ناجی.

باهاش صحبت کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا، یک سالو نیم، 5 سالو نیم

شما میتونید.. ماهی ۴ میلیون نفقه.. و میتونید حق شیر دادن به بچه و به دنیا آوردن بچه شکایت کنی که اینها یه مبلغ خیلی خوبی بدن... در ضمن شما میتونید شکایت کنی بچه ها رو از شما گرفته. چون سن بچه پایین هست . که دادگاه حق را به شما میده

الان شما میگی برگردم تو خونه تا مراحل طلاق رد شه؟ یا برم دنبال بچه ها بدون حکم دادگاه بیارمشون اشکال ...

عزیزم من نمیدونم تصمیمت چیه من کلا راه قانونیشو بهتون گفتن حالا دیگه تصمیم خودشماست  ، کاشکی میتونستین بایه وکیل صحبت کنید خیلی کمکتون میکنه  

الان شما میگی برگردم تو خونه تا مراحل طلاق رد شه؟ یا برم دنبال بچه ها بدون حکم دادگاه بیارمشون اشکال ...

مشاوره حقوقی با یه وکیل داشته باشین یک وکیل پایه یک دادگستری رو پیدا کنید بگین بهتون مشاوره حقوقی بده فک کنم حضوری ساعتی سیصد بیشتر نشه البته تو هر شهری فرق میکنه  ، صحبت بایه آدم کارآشنا خیلی از نظر روانی آرومتون میکنه

میشه از مشکل اخلاقیش بگید؟؟

کلا  میخواد همیشه منو تخریب کنه میگه من عیبی ندارم همه عیب ها از سمت توهست  ، فحاشی میکنه میگه هرچی میگم بگو چشم میگه اخلاق نداری  ، خیلی زباده بخوام بنوبسم زیاد میشه