2777
2789

طرف قبلا خودش اومد گفت ازت خوشم میاد و سر بحث باز کردن و...، امشب برگشته میگه کوتاهی (کوتاااااااه) من بلندم و فلانم و رفتم عروسی دختر عمه ام و پاشنه بلندامو در اوردم و... و می‌خنده .مگه ندیده بودی این الان یعنی چی/: من چی بدم جوابتو

الانم انگار چیزی نگفته حرفاشو زد و شب بخیر گفت رفت خوابید بعد من بگم بالا چشت ابروعه یهو بعد ده روز سین و جواب ندادن میره میاد میگه من اینقد اهمیت میدم بعد تو اینو بهم میگی و حرفای جان گداز و سینه سوز. ادم خودشم ناراحت میشه که چی گفته مگه/:

الان واقعا ذهنم درگیر کرد واس همین پرسیدم ببینم همه این نظرو دارن(مزاحمتی برای خانم ها نداره تاپیکم تعلیق نشم ممنون)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته عروسی مختلط بوده دوتا پسر دیده فاز برش داشته

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نه خوبی

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

واسه بعضیا آره مهمه.

اگه اوایل آشناییتونه و الان گفت قبول کن که قد براش مهمه ولی اگه ۶ماه یایکی دو ساله همو میشناسید بدون الکی گفته میخواد بپیجونه، بزار بره اگه نخواست بمونه

قدشوهرم ۱۸۳

من ۱۶۰

واسه بعضیا آره مهمه. اگه اوایل آشناییتونه و الان گفت قبول کن که قد براش مهمه ولی اگه ۶ماه یایکی دو ...

خب مسئله اینه هم دیده و بعدش خودش اومد گفت اشنا بشیم و الان این حرف رو زد واگرنه حالتی که من پیشنهاد بدم و ندیده باشه حق میدم