2777
2789

من سه تا ملحفه دارم دو تا هم رو تختی 

که یکیش مخمله وقتی قراره مهمون بیاد پهن میکنم ولی ملحفه ها و روبالشی تارو هفته ای دو بار عوض میکنم میشورم امشب به همسرم گفتم چطوزچر بعضی ها شش ناه یکبار اینکارو میکنن 🥴

خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️

من ماهی یبار عوض میکنم و‌میشورم  حالت عادی ولی اگر لکی چیزی بشه فوری میشورم و یکی نوشو میندازم  و اینم بگم ک روبالشتی هام ۴لایس  کثیف بشه روشو درمیارم میشورم لایه زیری استفده میکنیم تا خشک بشه بندازم  

ولی هفته ای ببار فکنم زیاد   چون ما ماهی یبارم میشورم باز تمیزه عین دسته گله

روتختی ک ۳ تا دارم  یکی برای جهازو شب زفافم بوده  ک خیلی کار شدس عادی نمیندازمش   یکی زمستونی  یکی بهاره!

رو بالشتی و بالشت و‌متکام ک فکنم از هرکدوم ۱۰ تا دارم    جدا تو کمد دیواری    برای تختمم ۴ تا بالشت دارم   ۴ تام دم دستی دارم 

تشک تختم ک خودش کاور داره یدونه!  منم روش  یدونه انداختم     همون  دوماه یبار  کاورو   میشورم!  چون رو کاور ملحفه هس دیگه کثیف نمیشه  ولی من میشورم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماهی یبار عوض میکنم و‌میشورم  حالت عادی ولی اگر لکی چیزی بشه فوری میشورم و یکی نوشو میندازم ...

چقدر عالی 

من فکر کنم زیادی وسواسم دیگه 😅😅😅

خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️
چقدر عالی  من فکر کنم زیادی وسواسم دیگه 😅😅😅

اره شما حساسی  من ماهی  یبار میشورم هم بخدا تمیزه! منم حساسم ولی شما از من بدتری !  وقتی تو تخت غذا نمیخوری  و مرتبه و فقط برای خواب ازش استفاده کنی همیشه تمیز میمونه! بعد خواهر من تشک خیلی سنگینه   ب کمرت برس عوضش!  من اصلا نمیتونم بلندش کنم تشکو هی کاورو درارمو بندازم!

دورتا دورش  ی کاور هس  ک از اولش بود! روش  ی  کاور و بعد ی ملحفه  من هی ملحفه رو میشورم! تازه سفیدم نیس نخودی    کثیفم نمیسه خدایی چون روش  روتختی میاد  ولی باز میسورم!      بیا حساسیت هامونو کم کنیم  بدنمون چند سال دیگه داغون میشه 

اره مال من خیلی داغون میشن

اگر میخای رو تخت کاری کنی ک میدونی کثیف میخاد بشه! زیرت پتو بازکن! من هر سری اینکارو میکنم! یا موقع عادت ماهیانه پتو باز میکنم زیرم پتو میندازم بعدا  ماشین

ولی  تخاو بعدا نمیشه مرتب کردو شست سخته!

این ترفند خیلی بدرد میخوره!

میخاب  بخابی  یا کاری کنی چیزی  زیرت یچیزی پهن کن ک کثیف نشه و لک نشه!  

هیچ وقتم با ارایش نخواب! 

گلدوزی اینای  بالشت هم برگردون  ب صورتت نخوره

اینا راهکارای تمیزی تخته

همیشه جارو برقی هم میکشی تختم بکش هم زیرش هم پشتتش هم همه جاش!

روتختی هام دو روز  یبار بتکون  و پهن کن! یا اگر تمیز بود و نشستی بنداز جلو افتاب