2777
2789

مامانا تورو خدا راهنماییم کنید

کم آوردم دیگه

دخترم یکسال و یکماهشه 

از بدو تولد رفلاکس داشت

تا ۹ ماهگی دارو و شیر مخصوص میخورد کم کم  دارو و شیرش رو دکتر قطع کرد

یه مدت بهتر بود ولی دوباره رفلاکسش انگار زیاد شده

مثلا یه قاشق غذا میزارم دهنش الکی عوق میزنه کلی بالا میاره

سره شب شامشو خورد(در حد یه نصف کاسه کوچیک) یه ساعت بعد از شامش خیلی خوابش می اومد شیرش رو خورد و خوابید، یک ساعت خوابید یهو با گریه شدید بیدار شد بغلش کردم یه عالمه بالا آورد

ینی خودم که با صدای بلند زدم زیر گریه فقط میگفتم خدایا کم آوردم دیگه بسه چقد بالا میاره

حسابشو بکنید ما از بدو تولدش درگیریم با بالا آوردنش

رشدش خیلی کمه بخاطر همین رفلاکسش بیچاره بچم چیزه زیادی نمیتونه بخوره نمیفهمم چشه تا چیزی بخوره بالا میاره

دارم دیونه میشم😭

چه غلطی بکنم

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش گلم .پسر منم همینطوری بود بالا میاورد چنان با شدت بود که یک متر اونطرفتر میریخت .همش زیر نظ ...

دقیقا دختر منم  چنان با شدت بالا میاره 

خیلی داغونم براش 

دوباره میخوام ببرمش دکتر بگم داروهاش شروع کنه

شما سونو از معده اش گرفتین؟

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
نه اصلا فقط دارو میخورد .اونم بهتر میشد با دارو نه اینکه دیگه اصلا بالا نیاره

دارو چه چیزهایی میدادن؟

منم دخترم قبلا که دارو میخورد بازم بالا میاورد