2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

104 بازدید | 5 پست

پدرشوهرم خیلی پولداره ولی همیشه کنار آشغالی چیزی ببینه برمیداره امروز رفتیم خونشون دوتاگیره به دخترم داد من اولش شک کردم پیدا کرده باشه نزدم تو موهاش بعد یه درصد احتمال دادم خریده باشه گفتم ناراحت نشه بزنم تو موهاش. خواهرشوهرم گیر داد بهش از کجا اوردی تا آخر گفت پیدا کردم!بشدت حالم بد شد شما بودین چیکار میکردین؟ اینم میدونست که من از این کارا خیلی بدم بیاد یبار یه بسته آورده بود از همین آشغالیا بهش پس دادم

گلعذاري  ز گلستان جهان ما را بس / زين چمن سايع آن سرو روان ما را بس .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا این دیگه چه سمیه,, پدر شوهرت بچگی سختی داشته عزیزم متاسفانه توو این سن درست نمیشه

درسته سختی داره ولی الان خونش بالاشهره و دیشب و اونیکی پسرش خونشون بوده دوتا دخترم داره با اونا نداده!!! این دیگه بیشتر توهین به ماست

گلعذاري  ز گلستان جهان ما را بس / زين چمن سايع آن سرو روان ما را بس .