2777
2789
عنوان

چقدر بچه خواهر شوهرم لووووووسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 114 پست
خوب کردی  حالا بچه های برادر من ، فقط تو خونه من این رفتار دارن  چون هر چی بخوان با جون ...

آخی جانم😍بگردم پسرمو نمیذارم وسایل آبجیمم برداره دقیقا پسرم به آبجیم میگه تو بچه نیستی بده برا من😂😂😂

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول با گریه به همه خواسته هاش میرسید، درصورتی که بدترین کار اینه که وقتی بچه گریه کرد بهش بدی، با ...

خب دیگه 

راهش رو یاد گرفته 

تنها راهش رفتار محکم شماست 

مثلا این بچه هر چقدر هم گریه کنه و به خواسته اش برسه ، بازم باید بدونه شما یا دخترت فرق دارید . 

بقیه گفتن دختر تو بزرگه ! 

اتفاقا اونم بچه است. پسر بزرگ من نه سالشه هنوز بچه حسابش میکنم 😁 

دعوا هم نکن. اگه دیدی گریه می‌کنه مثلا با زبون بچگونه بگو (مثلا) نازنین جان این مال دختر منه . 

چند بار که ببینه یاد میگیره 😉 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

آخی جانم😍بگردم پسرمو نمیذارم وسایل آبجیمم برداره دقیقا پسرم به آبجیم میگه تو بچه نیستی بده برا من😂 ...

من همه چیز بهشون میدم 

حتی لباس نو میخرم، اول اونها می پوشن 

اینقدر که دوست شون دارم

بابا یه چیزی گفتم توی عصبانیت شما جدی نگیر، وگرنه خیلی وقتا تنها میاد تا با دخترم بازی کنه از گل ناز ...

اینو گفتی یاد خودم ی لحظه افتادم بچه بودم با پسر عمم دعوا میکردم 

همیشع به مامانم میگفتم من و اذیت میکنه بزنش مامانم ی بار عصبانی شد زد من خودم کلی گریع کردم 😀😂

اسی واقعا درکت میکنم ی نمونه تو اطرافیان منم هست دقیقا همش ازش دفاع میکردن همه وهمه توقع داشتن بچه ه ...

کاش پدر و مادرش هم قبول کنن و یه وقتی براش بذارن، این بچه از اولی که به دنیا اومده زیر دست مادر بزرگ هاش بزرگ شده، مامانش همیشه بیرون و کافه است، باباش هم که خونه نیست

ای جاااااانم بهش 🥺🥺🥺🥺🥺 ترسید؟؟؟ 😔😔😔

آره یه لحطه مکث کرد بهم نگاه کرد بچم بی ادب نیست فقط همش در حال کند و کاوه چیزارو بهم میریزه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
پسر من تو خونه هر چی بخواد در اختیارشه.ولی وسیله ای که مال کسی دیگه باشه رو خیلی روش حساسم من، که بگ ...

ای فدات بشم که واقعا رفتارت عالیه و بچه رو درست تربیت میکنی، منم شده بچه ام رفتیم خونه کسی میخواسته یه اسباب بازی بیاره گفتم نه، فقط دو بار سر این قضیه گریه کرده و تمام، میدونه نباید وسیله کسی دیگه رو از خونه اش برداره

اره ولی ی کپچولو حق ب استاتر داد خواهرشوهرش بچرو اروم کنه  همشم بچه استاتر کوتاه بیاد سخته براش ...

مطمئنا منم جای استارتر بودم ناراحت میشدم و عصبی ولی نمیشه کاری کرد اصلا تربیت پدیر نیست متاسفانه باید کوتاه بیای بعد بنظرم باید به بچمون یاد بدیم چطوری با اینجور بچه ها رفتار کنن و گریه های اونا روشون تاثیر نذاره و کار خودشونو بکنن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
خب دیگه  راهش رو یاد گرفته  تنها راهش رفتار محکم شماست  مثلا این بچه هر چقدر هم گر ...

ببین گریه که میکنه نمیذاره اصلا حرررف بزنی، مامانش هم قیافه حق به جانب میگیره که یعنی چرا بهش نمیدید!! بقیه هم که وای چقدر گریه میکنه چی شده؟ بهش بدید و از این حرفا، اصلا مامانش حتی بلند نمیشه بچه شو اروم کنه فقط از راه دور به بچه ام چشم غره میره