2777
2789
عنوان

چقدر بچه خواهر شوهرم لووووووسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 114 پست

بزرگ میشه درست میشه

بچه خواهرشوهرم ۴ سالشه. چند روز پیش اومدن خونمون گریه کرد و گفت عروسک روی یخچالو میخوام از اینا که آهنربا داره....مامانش بهش داد...

بعدم گفت میخوام بشینم روی میز

ماهم اومدیم تو پذیرایی نشستیم ...یکم گذشت

یهو یه صدای تق خیلی شدید اومد رفتیم هیچی معلوم نبود و اون بچه هم سیخ نشسته بود سر جاش

خلاصه چند ساعت بعد پا شدن رفتن من اومد تو آشپزخونه دیدم روی در یخچالم گود شده اندازه یه سکه ... فرو رفته داخل... نگو اونو پرت کرده بوده خورده به یخچال 

انقد دلم سوخته از فکرش نمیام بیرون .... میترسم رنگش بریزه البته اثری فعلا نیست اما به مروریهو رنگش بریزه زشت بشه😥😥😥😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم بچه دو ساله وقتی چیزی رو میخواد که مال خودش نیست باید یاد بگیره به حریم دیگران تجاوز نکنه ...

روانشناسایی که رفتی همشون عین خودت عقده ای بودن!

دلیل نمیشه چون بچه شما حرف گوش کن بوده بقیه بچه ها مثل بچه شما رفتار کنند!!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

روانشناسایی که رفتی همشون عین خودت عقده ای بودن! دلیل نمیشه چون بچه شما حرف گوش کن بوده بقیه بچه ها ...

تا حدودی با اسی موافقم 

باید حواس بچه رو پرت کرد ، تا هر چیزی نخواد 

چون بچه دو ساله کم کم باید یاد بگیره چی خوبه، چی بد

وا تو رو خدا اینو نگید پسر من سال و چهار ماهشه چیزی میخاد میکوبه تو سرش در حالیکه من ی بارم این کارو ...

من نمی‌دونم چرا تا یه چی میشه به مادر بیچاره ربط میدن شاید پدرش زده تو سرش این یاد گرفته شاید تو تلویزیون دیده. از دوست از بیرون هرچی میشه مادر آه حق داری 

تا حدودی با اسی موافقم  باید حواس بچه رو پرت کرد ، تا هر چیزی نخواد  چون بچه دو ساله کم ...

موافق بودن شما اصلا برا کسی مهم نیس!

یا شما بچه ندارید یا بچه ترسو دارید!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

اصلا بچه دو ساله درکی از این مسئله ای ک ذهن تورو مشغول کرده واقعا ندارع 

استارتر واقعا خیلی جدی گرفته بچه ۲ساله تازه شروع تربیت و یادگیریشه پس ربطی به لوس بودن یا لوس کردنش نداره لااقل تا ۳سالگی راه داره تا آروم آروم تربیتش کنی

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
تا حدودی با اسی موافقم  باید حواس بچه رو پرت کرد ، تا هر چیزی نخواد  چون بچه دو ساله کم ...

فک کنم هر کی اومده تو تاپیک بچش مثه بچه خواهر شوهر اسی هست انقد بهشون بر خورده همه.😂😂

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
بازم خوبه شما استرس میگیری، خواهر شوهر من که بیخیاااااااااال و فقط انتظار داره من دخترمو دعواو نصیحت ...

سلام عزیزم درکت می کنم عزیزم.منطور دوست عزیز این که خانواده بچه لوس کردن.اینجوری بارش می یارن حرفشون زوره.این درده.

استارتر واقعا خیلی جدی گرفته بچه ۲ساله تازه شروع تربیت و یادگیریشه پس ربطی به لوس بودن یا لوس کردنش ...

اره ولی ی کپچولو حق ب استاتر داد خواهرشوهرش بچرو اروم کنه  همشم بچه استاتر کوتاه بیاد سخته براش فک‌کنم از بیتفاوتی بقیه دلگیر شده 

حالا بچه من‌یکم‌شیطونی کرد شوهر خواهرم یه دادی سرش کشید خیلی ناراحت شدم بچم یکسالش شده تازه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

اسی واقعا درکت میکنم ی نمونه تو اطرافیان منم هست دقیقا همش ازش دفاع میکردن همه وهمه توقع داشتن بچه های دیگه در برابر اون کوتاه بیان.اکثرا تو تاپیک میگن بچه دو ساله نمیفهمه و درست میشه اما این بچه الان چهار سالشه رفتاراش و زورگویی هاش به حدی زیاد شده که پدرو مادرش حریف نیستن و بیشتر اوقات تو مهمونیا نهایت ی ساعت موقع غذا میانو میرن.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
سلام عزیزم درکت می کنم عزیزم.منطور دوست عزیز این که خانواده بچه لوس کردن.اینجوری بارش می یارن حرفشون ...

دقیقا رفتار بزرگترای اون بچه اسی رو اذیت کرده