2777
2789
عنوان

چقدر بچه خواهر شوهرم لووووووسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 114 پست
ای جاااانم بهش، خدا حفظش کنههههه فسقلی روووو ❤❤❤

سلامت باشی خدا دختر شمارم حفظ کنه ا

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گریه که میکنه نمیذاره اصلا حرررف بزنی، مامانش هم قیافه حق به جانب میگیره که یعنی چرا بهش نمیدید ...

این رفتار بچه با توجه به اینکه میگی از اول همینطور با هر گریه به خواسته اش رسیده ، تغییری نمیکنه 

روزایی که خواهر شوهرت اونجاست ، شما بهتره نری 

یا یکبار هم رفتار قاطعانه نشون بده . به بچه نه ، به مادرش 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

نظر شما هم اینجا برای کسی مهم نیست، کلا دوس داره پاچه همه رو بگیری!؟؟؟

کی به کی میگه تو برو خودت رو درست کن که پاچه بچه ۲ساله میخوای بگیری عقده ای بعد به دیگران ببند!!

من رفتار غلط دیگران رو گوشزد میکنم پاچه گرفتن برای شماس که به بچه ۲ ساله حسادت میکنی!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

این رفتار بچه با توجه به اینکه میگی از اول همینطور با هر گریه به خواسته اش رسیده ، تغییری نمیکنه&nbs ...

تقریبا هر روز خواهر شوهرم اونجاست!!!! بعدشم میدونی بچه خواهر شوهرم رو روی بچه من حساس کردن، از وقتی کوچیک بود هم میگفتن بچه من دور و برش نره، هم وقتی میرفت که بازی کنه هی میگفتن اینکارو نکن، اینو برنداره، فقط فقط فقط رفتار اطرافیان بچه خواهر شوهرم رو نسبت به بچه من حساس کرده، البته توی بقیه چیزا هم همینجوری گریه میکنه تا به خواسته اش برسه اما روی بچه من و وسایلش بیشتر از هر چیزی حساسه

کی به کی میگه تو برو خودت رو درست کن که پاچه بچه ۲ساله میخوای بگیری عقده ای بعد به دیگران ببند!! من ...

تو عقده ای هستی که فرق حسادت و نگران بودن برای بچه خودت رو نمیفهمی!!

مطمئنا منم جای استارتر بودم ناراحت میشدم و عصبی ولی نمیشه کاری کرد اصلا تربیت پدیر نیست متاسفانه بای ...

حرف شمام درسته.ولی من خودم بچمم مدام گریه کنه و بچهای دیگ گیر بده حداقل کاری کمیتونم بکنم بچمو از اون محیط خارجش کنم ارومش کنم حواسشو پرت کنم نه مدام بچهای بقیرو چون بچه خودم سنش کم تره متوجه نیست سرکوب کنم بچه خودم اروم بشه بلاخره میگم بچه داشتن صبوری میخاد باید صبر ایوب داشته باشی