2777
2789
عنوان

چقدر بچه خواهر شوهرم لووووووسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 114 پست
ببخشیدا ولی اقتضای سنش هست به نظرم پسر منم هر چی ببینه میخاد دختر شما ماشالله بزرگتره 

ببین گلم اخه مامانش هم وقت نمیذاره آرومش کنه یا حواسشو پرت کنه، من که میرم خونه پدر شوهرم فقط باید حرص بخورم و بچه ها رو اروم کنم، همش استرس دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم هر کی اومده تو تاپیک بچش مثه بچه خواهر شوهر اسی هست انقد بهشون بر خورده همه.😂😂

من خودم از اونهایی هستم که بچه رو لوس میکنم 

و می ببینم بقیه اعصاب شون خراب میشه، خب حق دارن 

بچه همه چیز بخواد باید بهش بدیم، خب نمیشه که  

ببین گلم اخه مامانش هم وقت نمیذاره آرومش کنه یا حواسشو پرت کنه، من که میرم خونه پدر شوهرم فقط باید ح ...

من نمی‌دونم خواهرشوهر شما چطور آدمیه ولی بخدا من هرررررچقد بخوام حواس پسرم رو پرت کنم اصلا یادش نمیره ی ساعت از محیط دورش کنم و باهاش بازی کنم برگردم همونجا یادش میوفته همون چیزی رو که می‌خواسته بازم میخواد اگرم ندم بهش گررریه می‌کنه وحشتناک 

من خودم از اونهایی هستم که بچه رو لوس میکنم  و می ببینم بقیه اعصاب شون خراب میشه، خب حق دارن&n ...

پسر من تو خونه هر چی بخواد در اختیارشه.ولی وسیله ای که مال کسی دیگه باشه رو خیلی روش حساسم من، که بگه میخوام. پیش اومده براش گریه هم کرده اطرافیان خواستن بهش بدن اجازه ندادم.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من نمی‌دونم خواهرشوهر شما چطور آدمیه ولی بخدا من هرررررچقد بخوام حواس پسرم رو پرت کنم اصلا یادش نمیر ...

ببین چند بار تحمل کن، بزار گریه کنه 

بعد دوهفته درست میشه، بخدا برا خودش هستش 

فردا تو جامعه بیاد، و یکی بهش نه بگه تحمل نداره و نمی تونه با مشکلات کنار بیاد  

واقعا شعور داری!!!؟ بچه منم همین سن هست و دقیقا همین کارارو میکنه ولی کسی نمیاد بگه لوسه چون درک می ...

نه شما فقط شعور داری!

وقتی میبینم وقتی این کارا رو میکنه اطرافیان فقط ازش طرفداری میکنن و برای اینکه ساکت بشه تن به هرررر خواسته ایش میدن معلومه که لوس میشه!!!! بچه لوس بچه ایه که وقتی یه چیزی رو میخواد با گریه کردن بهش میرسه!

ببین چند بار تحمل کن، بزار گریه کنه  بعد دوهفته درست میشه، بخدا برا خودش هستش  فردا تو ج ...

والا از هر کی میپرسم میگه فعلا کاری باهاش نداشته باش آخه خیلی کوچیکه همه میگن به حرفاش گوش کن ی سال و چهار ماهشه هیچی نمی‌فهمه 

پسر من تو خونه هر چی بخواد در اختیارشه.ولی وسیله ای که مال کسی دیگه باشه رو خیلی روش حساسم من، که بگ ...

خوب کردی 

حالا بچه های برادر من ، فقط تو خونه من این رفتار دارن 

چون هر چی بخوان با جون دل بهشون میدم 

حتی اون کوچکه ، هر سری عروسک های منو می ببره، میگه مال من ، تو کوچلو نیستی عروسک داشته باشی 

خخخ

والا از هر کی میپرسم میگه فعلا کاری باهاش نداشته باش آخه خیلی کوچیکه همه میگن به حرفاش گوش کن ی سال ...

خیلی کوچکه، هنوز نمی فهمه 

اما خب کم کم روش کار کن 

باهاش بازی کن ، حتی شده چند ساعت تا فراموش کنه

تازه اینظور شده ؟؟  یا از اول گریه میکرد ؟؟

از اول با گریه به همه خواسته هاش میرسید، درصورتی که بدترین کار اینه که وقتی بچه گریه کرد بهش بدی، باید بگی آروم بشه و بعد بهش بدی! از وقتی من دیدمش با گریه به خواسته اش رسیده

والا از هر کی میپرسم میگه فعلا کاری باهاش نداشته باش آخه خیلی کوچیکه همه میگن به حرفاش گوش کن ی سال ...

مثلا الکی بهش بگو ای دستم درد گرفت، ای سرم 

یا شکمت بگیر و بگو دلم درد میکنه، 

کم کم حواسش پرت میشه 

فقط اونجایی ک گفتی ی جا پیداش کنم آدمش کنم  در همین حد عقده ای هستی ک میخوای ی بچه دو ساله رو ...

بابا یه چیزی گفتم توی عصبانیت شما جدی نگیر، وگرنه خیلی وقتا تنها میاد تا با دخترم بازی کنه از گل نازک تر بهش نگفتم