2777
2789
عنوان

چقدر بچه خواهر شوهرم لووووووسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 114 پست
یعنی چی مهم بچه خودشه😑بقیه بچه نیستن؟اگر قرار باشه همه ی پدر و مادر ها آنقدر خودخواهانه بدون گذشت ب ...

نمیدونم چرا نمیتونم منظورمو برسونم، ببین دختر من میگه مامان آب میخوام، براش توی لیوان آب میریزم، بچه خواهر شوهرم نمیگه مثلا منم آب میخوام همون ثانیه اول میدوه پیش مامان بزرگش و گرررریه و جیغ که مال منه، یه لیوان دیگه آب برمیداریم اب میدیم بهش گررریه میکنه که نه لیوان اونو میخوام، لیوان دخترمو بهش میدیم و یه لیوان دیگه اب میریزیم و میدیم به بچه ام دوباره گرررریه میکنه که نه اون آب نخوره اصلا!!!

فقط در مورد اب نیست در مورد همممه چیزه!! بخدا خودخواه بچه اوناست که هرچی میخوان باید برای اونا باشه، بزرگ بشن دیگه چه گوهی میخوان بشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ربط به نوع تربیت بچه داره بچه رو هرجور عادت بدی همونجور بزرگ میشه

نمیدونم شما بچه داری یان. ولی بچه ها تا حداقللللل ۴ سالگی متوجه توضیحاتت نمیشن مگر با دعوا و قهر و..

حتی تو اسلام هم اومده تربیت از ۷ سالگی شروع میشه. تو ۲ سال و نیم ک بچه هنوز نمیتونه کامل جیشش رو بگه مثلا چ تربیتی میتونی داشته باشی😐

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
نمیدونم شما بچه داری یان. ولی بچه ها تا حداقللللل ۴ سالگی متوجه توضیحاتت نمیشن مگر با دعوا و قهر و.. ...

بله دارم پسرم ۶ سالشه

بچه رو هرجور عادت بدی همونجور بزرگ میشع

هرجور رفتار کنی همونجور رفتار میکنه

وقتی بچه عادت کنه با زور و گریه به خواستش برسه عادت میکنه

الان پسر خواهرشوهر من تا یه چیزی میشه  محکم میکوبه سرش .دقیقا از مادرش یاد گرفته

بله دارم پسرم ۶ سالشه بچه رو هرجور عادت بدی همونجور بزرگ میشع هرجور رفتار کنی همونجور رفتار میکنه ...

فکر نمیکنم واقعا ی بچه دوسال و نیمه بااین صحبتایی ک شما میکنی رو بشه سربه راه کرد. تنها رفتاری ک مادر میتونه بکنه اینه ک نسبت ب گریه هاش بی تفاوت بشه ک اینم راه کاملا درستی نیست. دیگه نمیدونم والاشما چ نظراتی دارین.

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
فکر نمیکنم واقعا ی بچه دوسال و نیمه بااین صحبتایی ک شما میکنی رو بشه سربه راه کرد. تنها رفتاری ک ماد ...

نه مادرش سریع بچه رو به خواستش میرسونه تا بچه ساکت بشه

به چیزای الکی هم گیر میده.مثلا داشت غذا میخورد.پسرمنم میخورد و پسرمن تموم کرد و رفت اتاق .این جیغ میزد گریه میکرد خودشو میزد که فلانی هم باید عذا بخورخ

خودت داری میگی بچه اون هنوز متوجه نیست ،الان پسر من نزدیک ۳ سال گیر میده به بچه خواهر شوهرم اون ۶ سالشه ولی تا حالا ندیدم خواهر شوهرم ناراحت شه تازه پسر من اون بچه رو میزنه ،نوع صحبتت میگه با خانواده شوهرت مشکل داری و با حرص گفتی البته این حس منه

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
ااااخ اخ، نمیدونم شما بچه دارید یا نه، بحث و تنش بچه ها خیلیییی اعصاب آدم رو داغون میکنه مخصوصا وقتی ...

بچه خواهرشوهر شما که دوسالشه خوبه،من پسرم ۴ سالشه همین اخلاقو داره یک توپ دست بقیه ببینه قیامته با گریه میگیره خدانکنه میریم حونه مادرشوهرم همینه توپ دستش باشه یا هر چی از بقیه میگیرره ، پسر خالس یک کاری بکنه دیگه هیچی اصلا خیلی تقلید کاره یک پا جلوتر برداره پسر خالش گریه که منم می خوام انجام بدم به خصوص اگه اون روز خوابش خوب نباشه بیشتر بهانه میگیره هر جا بخوام برم از قبلش استرس دارم دیشب رفتیم رستوران اول گریه که چرا همه صندلی کودک دارن من ندارم یعدشم همینطور خیلی غر میزنه و حسوده به شدت موندم چطور باهاش رفتارکنم 

نه مادرش سریع بچه رو به خواستش میرسونه تا بچه ساکت بشه به چیزای الکی هم گیر میده.مثلا داشت غذا میخو ...

پسر منم همین اخلاقیاتو داره به چیزای الکی گیر میده موندم چیکار کنم

عزیزم اون بچه س...واقها نمیتونی اینو درک کنی.... ی کم بژرگتر شه همچیننن میخاد دخترتو دسوست داشت باش ...

دقیقا،دختر بزرگه من خیلی شلوغ بود خیلی هی جاریم به من تیکه می انداخت که بلد نیستی تربیت کنی برادر شوهرم تو جمع شوهرمو کوچیک کرد که شما تربیت بلد نیستین فک کن دختر من ۴سالش بود و دختر اونا ۱۵سالش می‌گفت چرا بچه من آرومه اما بچه تو نه،بعد ۱۷سال خواست یکی دیگه بیاره که آورد یعنی دخترش از کنارش رد میشی اصلا کاری بکارش نداری یه جیغای بنفشی میزنه بیاو ببین یعنی طوری شده که خودشون گفتن اره ما چون به شما حرف زدیم این بلا اومد سرمون به قرآن راست میگم،نباید دل کسی رو بشکنیم باید درکمون و بالا ببریم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بچه خواهرشوهر شما که دوسالشه خوبه،من پسرم ۴ سالشه همین اخلاقو داره یک توپ دست بقیه ببینه قیامته با گ ...

بازم خوبه شما استرس میگیری، خواهر شوهر من که بیخیاااااااااال و فقط انتظار داره من دخترمو دعواو نصیحت کنم که بهش بده هرچی میخواد، واقعا حرفاشون زووووره شما هم حتما در مورد پسرتون با یه مشاور صحبت کنید چون این اخلاقا توشون نهادینه میشه و شخصیت اینده شون رو میسازه

اصلا بچه دو ساله درکی از این مسئله ای ک ذهن تورو مشغول کرده واقعا ندارع 

ببین عزیزم بچه دو ساله وقتی چیزی رو میخواد که مال خودش نیست باید یاد بگیره به حریم دیگران تجاوز نکنه و اگه اجازه استفاده از چیزی بهش داده نشد حق استفاده نداره، چیزی که من از ده تا روانشناس شنیدم و روی دخترم جواب میداد و انجام میدادم باید توی این مواقع حواسشو پرت کنن، کاری که مامانش اصلا انجام نمیده و بیخیااااااله، بچه که نباید یاد بگیره همش زور بگه