2777
2789
عنوان

چقدر بچه خواهر شوهرم لووووووسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 114 پست
ببین عزیزم بخدا اگه یه ساعت خونه شون باشیم حدود ۱۰ تا ۱۵ بار گریه میکنه و هرررررچی دست دخترمه میخواد ...

یکی اژ بچه های ماهم اینطور بود ی سال ک بژرگتر شد واقعا درست شد

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
چه ربطی داره مهم بچه خودشه

یعنی چی مهم بچه خودشه😑بقیه بچه نیستن؟اگر قرار باشه همه ی پدر و مادر ها آنقدر خودخواهانه بدون گذشت برخورد کنند اونم در مقابل یک طفل دوساله پس فردا هم یک خودخواه تحویل جامعه میدن که فقط به خودش فکر می کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال اگه بچه خواهر خودت بود هم دوست داشتی بچه دوساله خواهر تو تنها گیر بیاری!🙄🙄🙄🙄

آفرین به نکته خوبی اشاره کردی ، از نظر اکثر نی نی سایت ها بچه خواهر شوهر و برادر شوهر لوس و بی تربیت ترین بچه های دنیا هستن ،،،چه جوری دلشون میاد در مورد معصومترین موجودات دنیا همچین حرفی بزنن 

اصلا از حق دخترت نگذر و نزار بهش زور بگه با حرف یا بازی یا هرچی  اگه همین جوری پیش بره دخترت ...

انقدرررر با دختر خواهر شوهرم حرف میزنم، حواسش رو پرت میکنم چیز دیگه براش میارم قبول نمیکنه، انقدر که لج بازه، واقعااااا دیگه کمتر میرم خونه مدر شوهرم این سه روز هم مجبور بودم!!

آفرین به نکته خوبی اشاره کردی ، از نظر اکثر نی نی سایت ها بچه خواهر شوهر و برادر شوهر لوس و بی تربیت ...

دقیقا منم خواهر شوهرم سه تا کوچولوی پشت سرهم داره با پسر من هم بازی می کنند هم دعوا .... ماهم دخالت نمی کنیم اینجوری قشنگ یاد می گیرند خودشون از پس خودشون بر بیان چون خاصیت بچه ها همین دعوا هاست از نظرم دخالت همیشگی بزرگتر ها باعث میشه بچه ها یادنگیرن از پس خودشون بر بیان

یه سوال اگه بچه خواهر خودت بود هم دوست داشتی بچه دوساله خواهر تو تنها گیر بیاری!🙄🙄🙄🙄

بخدا ده تا خواهر زاده و برادر زاده دارم این دیگه نوبره، هییییچ بچه ای اینجوری ندیدم تا حالا! ببین اگه یه ساعت خونه پدر شوهرم باشم حدود ۱۵ بار گریه میکنه و هررررچی دخترم برمیداره میخواد، مثل اش رو نمیخواداااا دقیقا همونو میخواد 

دقیقا منم خواهر شوهرم سه تا کوچولوی پشت سرهم داره با پسر من هم بازی می کنند هم دعوا .... ماهم دخالت ...

آفرین عزیزم ، کار درستی میکنی ، تا زمانی که بچه ها به هم آسیب فیزیکی نزنن ، نباید دخالت کرد ، بچه ها حس بد و منفی پدر و مادر نسبت به بقیه رو درک میکنن و این باعث میشه خود اون بچه وقتی بزرگ شد ، آسیب ببینه

بخدا ده تا خواهر زاده و برادر زاده دارم این دیگه نوبره، هییییچ بچه ای اینجوری ندیدم تا حالا! ببین اگ ...

عزیزم اینجوری نگو سرت میاد من خودم مادرم بخدا هر وقت حتی تو ذهنم گفتم چرا فلان بچه این کارو می کنه فرداش دیدم پسر خودم داره همون کارو می کنه 😅😅خاصیت بچه همینه دیگه مخصوصا تو این سن غیر قابل کنترل!

واییی منم وقتی میرم خونه‌مادرشوهرم یا مهمونی چیزی باشه بچه جاریم ۳سالشه انقد خنوکههههه که نگو همشم‌ج ...

ااااخ اخ، نمیدونم شما بچه دارید یا نه، بحث و تنش بچه ها خیلیییی اعصاب آدم رو داغون میکنه مخصوصا وقتی همیشه فقط بچه تو مقابل حرف زور باید کوتاه بیاد

بچه دو ساله چه توقعی دارین؟ ...چون قلبا دوستش نداری هر حرکتش به نظرت لوسه ، و گرنه همه می‌دونن از بچ ...

بخدا من ده تا خواهر زاده و برادر زاده دارم که سن اون بودن، دخترمم سن اون بوده اما انقدر لوس نوبره، اخه فکر کن هرررچی دخترم برمیداره باید بده به اون!!!! مثل اونم قبول نمیکنه ها فقط همون چیز رو میخواد

ااااخ اخ، نمیدونم شما بچه دارید یا نه، بحث و تنش بچه ها خیلیییی اعصاب آدم رو داغون میکنه مخصوصا وقتی ...

نه من بچه ندارم تو عقدم ولی خدایی دیوونه میشم از بچه جاریم پروووو و لوسه همه هم میگن چقد شیرینه🤢

بخدا من ده تا خواهر زاده و برادر زاده دارم که سن اون بودن، دخترمم سن اون بوده اما انقدر لوس نوبره، ا ...

چون قلبا دوستش نداری کوچکترین عملی که انجام بده ، باعث حساسیت شما میشه ، اون بچه دو ساله بلاخره بزرگ میشه و این اخلاقش خوب میشه ، بچه ها اخلاق های متفاوت و عجیبی دارن ولی دلیل بر بد بودنشون نیست ، اگه دخترت اذیت میشه تنها راهش کم کردن ارتباطه تا انشالله بزرگتر بشن ، و همبازی های خوبی برای هم در آینده بشن