2777
2789
عنوان

اسپرسوساز نوا یا ندوا داری بیا لطفا

2642 بازدید | 15 پست

نظرتو راجب کیفیتش بگو و امکاناتش ، برای جهیزیه میخوام ☺️

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوا دارم خیلی خوبه

امکانات چطوره ؟ گرم کن فنجون هم داره ؟ تقریبا تو ماه چند بار استفاده کردی ؟ ، چند وقته داری ؟ میشه عکسشو بفرستی مدلشو بدونم ، 

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
من ندوا دارم نوا میخواستم ولی ندوا بهم دادن خودمم سر درنمیاوردم. خوبه من یکساله استفاده میکنم مشکل ...

اکثرا ندوا هستن سخت نوا پیدا میشه

امکانات چطوره ؟ گرم کن فنجون هم داره ؟ تقریبا تو ماه چند بار استفاده کردی ؟  ، چند وقته داری ؟  میشه عکسشو بفرستی مدلشو بدونم ، 

امکانات چطوره ؟ گرم کن فنجون هم داره ؟ تقریبا تو ماه چند بار استفاده کردی ؟ ، چند وقته داری ؟ میشه ...

من قبلا هر روز استفاده می‌کردم الان کمتر شده چهار ساله دارم گرم کن فنجون نداره تاجایی که میدونم مدل ۱۴۶

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من قبلا هر روز استفاده می‌کردم الان کمتر شده چهار ساله دارم گرم کن فنجون نداره تاجایی که میدونم مدل ...

میشه عکسشو برام بفرستی 

تو گوگل سرچ ‌کن عکسش هست😄

اینه ؟     کف ای که درست میکنه در چه حد ؟ 

https://www.google.com/search?q=اسپرسو ساز نوا مدل ۱۴۶&client=ms-android-xiaomi-rvo3&prmd=ivsn&sxsrf=APwXEddWpNSmg-qi-4uNkJDqVTQLT4RbHg:1683628889937&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjo8quvhuj-AhXWhf0HHePTCTAQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=393&bih=736&dpr=2.75#imgrc=QOGY3InHLl9-pM

اینه ؟     کف ای که درست میکنه در چه حد ؟  https://www.google.com/search?q= ...

بله عزیزم کف عالی عالی البته خامه فکر کنم😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بله عزیزم کف عالی عالی البته خامه فکر کنم😅

مرسی 💋

اکثرا ندوا هستن سخت نوا پیدا میشه امکانات چطوره ؟ گرم کن فنجون هم داره ؟ تقریبا تو ماه چند بار است ...

هفته۴_۳بار استفاده میکردیم.  گرم کن فنجون نمیدونم چیه استفاده نکردم. از اسپرسوساز و شیر گرم کن استفاده کردم. برا استفاده معمولی و روزانه خوبه

اگر خیلی قهوه خوری و تخصصی درست میکنی دلونگی بخر

عکسشو چند روز دیگه برات میفرستم الان مسافرتم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
هفته۴_۳بار استفاده میکردیم.  گرم کن فنجون نمیدونم چیه استفاده نکردم. از اسپرسوساز و شیر گرم کن ...

مرسی از کمکت ، من روزی یکی دوبار نهاااایت سه بار ، دلونگی خیلییی گرونه ، من مباشی میخواستم هست نه گفت نتونستم بگیرم 🤦🏻‍♀️

مرسی از کمکت ، من روزی یکی دوبار نهاااایت سه بار ، دلونگی خیلییی گرونه ، من مباشی میخواستم هست نه گف ...

من خواهرم مباشی خریده قهوه ای که میسازه در حد ندوا هست

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
من خواهرم مباشی خریده قهوه ای که میسازه در حد ندوا هست

عههه چقدر خوب ، واقعیتش من عاشق ظاهر مباشی شدم اما خب واقعا شرایط خریدشو ندارم