2777
2789
عنوان

دیدن پر سفید تو اتاق خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 7394 بازدید | 31 پست
وای عزیزم منم یع پر سفید بزرگ تو اتاق دیدم درصورتی که اتاق ما کپ و هیچ پرنده ای هم نداریم  متا ...

نمیدونم چرا توجه منو جلب کرد شاید چون دوست داشتم یه نشونه ببینم تا دلم آروم شه

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از لای کتاب که پرواز نکرده بره.  دوباره بگرد مطمن باش پیدا میشه.

باور کن چندین بار کتاب رو گشتم اما نبود

نمیدونم چرا توجه منو جلب کرد شاید چون دوست داشتم یه نشونه ببینم تا دلم آروم شه

من برعکس شما دنبال هیچ نشونه ای نبودم 

ناراحت هم نبودم 

مطمئنم پر به لباس نچسبیده بود 

هیچ پرنده ای تو اتاق نبود 

پنجره هم نداره اتاق

آره عزیزم منم وقتی تازه مادرمو از دست داده بودم یه شب خیلی دلم گرفته بودم فقط داشتم گریه میکردم تو ح ...

ای جانم خدا رحمتش کنه❤️

لباس های مدل پر امسال خیلی ترند بودن  خوب فکر کنید شاید مهمونی منزل اومدن و روی لباسشون بوده ک ...

درسته عزیزم میشه واسه این قضیه کلی احتمالات در نظر گرفت.

اخی😔خدارحمتش کنه

هیچیز و هیچ کس تو این زندگی همیشگی نیست همه چی یه نقطه پایان داره بدترین روز زندگیم روزی بود که مادرم رفت .مامان منو ببخش که تونستم بدون عطرت بدون لبخندت بدون صدات بدون نگاهت بدون مهربونی هات زنده بمونم و زندگی کنم
خرافات محض

🥲نگووو خرافات منم یه شب که هیچ پرنده ایی تو آسمون نبود واسه فوت مادرم خیلی گریه کردم یهو یه پر سفید اومد نشست رو شونه ام حس میکنم مادرمه هنوزم دارمش 🥲🥺

هیچیز و هیچ کس تو این زندگی همیشگی نیست همه چی یه نقطه پایان داره بدترین روز زندگیم روزی بود که مادرم رفت .مامان منو ببخش که تونستم بدون عطرت بدون لبخندت بدون صدات بدون نگاهت بدون مهربونی هات زنده بمونم و زندگی کنم