2777
2789
عنوان

با یکی دوست شدم اما...

262 بازدید | 16 پست

سلام خانمای گل، با یکی دوست شما اما ازتون راهنمایی میخوام

اول از همه اینو بگم خودم دختر هستم، و دوستمم دختر هست 

و چندوقته باهاش رفیق شدم اما یک دوستی داره خیلی حسوده و کلا میخواد بینمون دعوا راه بندازه و نمیذاره کلا کنارش باشم چیکار کنم؟ 

حس میکنم دارم بهش وابسته میشم الانم نمیتونم کات کنم خیلی دوسش دارم 

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن از وابستگیه فرار کنی زندگیت و ب گوه میکشه از شکست عشقی بدتره آیت دوستیا

خیلی تمرین کردن اما حس میکنم نمیشه واقعا خیلی مهربونه خیلی دختر خوبیه دوسش دارم.. 

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ
خب نمیتونم همیشه کنارش نمیذاره کنارش باشم اما خیلی دوسسش دارم خیلی حسوده

بهش بگو ک با دوستش حرف بزنه 

بهش بگو رفتار دوستت درست نیس رو روابطت تاثیر میزاره اون نباید زندگی تورو کنترل کنه 

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

نمیشه همیشه کنارشه حتی نمیذاره همدیگه رو بغل کنیم همش میپره وسط

منم بودم تو این دوستیا خیلی بده خیلی 

ی نفر دوستیمونو بهم زد(سع تا دوست خیلی خوب بودیم ولی خیلی خائن بودن هردوتاشون برا سوزوندن دل من وقتی قهر کردیم همدیگه رو عشقم صدا میزدن) ولی بعد ی ماه خودشون زدن ب تیپ و تاپ هم اومدن سراغ من منم ریدم ب جفتشون

بهش بگو ک با دوستش حرف بزنه  بهش بگو رفتار دوستت درست نیس رو روابطت تاثیر میزاره اون نباید زند ...

بهش میگم تاحالا خیلی گفتم اما اونم باهاش دوسته و بهش نمیگه 🤦🏻‍♀️

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ
منم بودم تو این دوستیا خیلی بده خیلی  ی نفر دوستیمونو بهم زد(سع تا دوست خیلی خوب بودیم ولی خیل ...

دقیقا خیلی بده منم خیلی دلم میخواست باهاشون کات کنم اما هم تنهام هم اینکه وابسته شدم بهشون

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ
دقیقا خیلی بده منم خیلی دلم میخواست باهاشون کات کنم اما هم تنهام هم اینکه وابسته شدم بهشون

کات کن آخر عاقبت نداره انقدر این آدما پستن و برای آدم خلا روانی میسازن ک حتی آدم ب گرایشش شک میکنه ، ترک اعتیاد ب ادمای سمیو یاد بگیر