2777
2789
عنوان

تعارف اومد نیومد داره ، بیایید بهم دلداری بدید خدا بهم صبر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ی کله تا رشت میریم  فلج میشم

شدیددد درکت میکنم 

من خودم بشخصه عضلات پام زیاد میگیره با اینکه ورزش هم میکنم 

پسرم ۱سال و نیم بود یه مسیر ۳ساعته بغلم بود و فقططط شیر خورد 

مادرشوهرم یه تعارف نزد بچه را بگیرن حداقل من نحات بیام شیر نخوره 🤕🤕

پاهام فلج شدن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
تازه مادرشوهر چاق و پدرشوهر مقرراتی و نق نقو

هوووف ان شاالله که به دلشون بیفته نیان راحت برین بهتون خوش بگذره .من چند سال پیش همین اتفاق برامون افتاد تاکید داشتن بیان یک نیم ساعت که رفتیم پشیمون شدن برگشتن خدا روشکر ان شاالله بع مادرشوهرت فشار بیاد اول راه بگه جانمیشیم شما برین

خواننده خاموش همیشگی💔💔
هوووف ان شاالله که به دلشون بیفته نیان راحت برین بهتون خوش بگذره .من چند سال پیش همین اتفاق برامون ا ...

ممنون 

عمرا کوتاه بیاد شده منو فرو کنن تو صندوق عقب میان

الحمدلله رب العالمین ...
ممنون  عمرا کوتاه بیاد شده منو فرو کنن تو صندوق عقب میان

عجبا

اول راه به شوهرت بگو بیاعقب بشین بچه رو بزار رو پاهات 

نزاز جلو بشینه تو عقب اذیت شی اون بهش خوش بگذره

خواننده خاموش همیشگی💔💔
عجبا اول راه به شوهرت بگو بیاعقب بشین بچه رو بزار رو پاهات  نزاز جلو بشینه تو عقب اذیت شی اون ...

رانندگی میخواد کنه

کاش بتونم دختر وسطیم بفرستم پیش بابابزرگش

الحمدلله رب العالمین ...
ممنون  عمرا کوتاه بیاد شده منو فرو کنن تو صندوق عقب میان

🤣🤣.... ولی جدی چقدر این پدر مادرایی که له له می زنن آویزونن بچه ها بشن برن مسافرت روی مخن! بابا بشین زندگیتو بکن بزار به بچه هات خ ش بگذره دیگه. بشنون داری جایی می ری می پرن! حالا همیشه که نباید جایی باشی ناسلامتی بزرگتری! اگرم نگفته بری اینقدر برات قیافه می گیرن انگار نی نی کوچولو هستن‌. خدا به پیری ما رحم کنه الهی!