2777
2789
عنوان

تعارف اومد نیومد داره ، بیایید بهم دلداری بدید خدا بهم صبر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 88 پست
رانندگی میخواد کنه کاش بتونم دختر وسطیم بفرستم پیش بابابزرگش

حتما بفرست به دخترت بگو به بابا بزرگش بگه میخام بیام رو پاهات بشینم.به بچه ها بگوغر بزنن بگن جامون تنگه 

خواننده خاموش همیشگی💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ی پدرت دیگه چراااااا! ؟

نمی‌دونم خودشونو دعوت میکنن میگن اونجا عیدها آب و هوای خوبی داره هرساله هم میان 😅😅😅

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
همسرم با باباش جلو  من و بچه هام و ننش    

ما هم همیشه تو ی ذره ماشین هفت نفر باید بچپیم همیشه تا مقصد بچهام رو پاهامن اون روز اینقد گریه کردم گفتم من دیگه جایی نمیام اصلا تو ماشین جا ندارم ...ولی باز فردا میخایم بریم باغ میخان باهامون بیان🥴

طفلک مامانت چه مهمون نوازه. مهمان من بود دیوانه می شد 😅

مامان من بیچاره چاره ای نداره بخاطر شوهر من تحمل می‌کنه امسال تازه خواهرها و برادر جاری م و مامان و بابای جاریمم آورده بودن یعنی دقیقا ۲۲ نفر بودن بودن چهار روز هم موندن ...بخدا من داشتم دق میکردم عروسی پسر داییم هم دعوت بودیم من بعد از چهار سال میخاستم برم عروسی فامیل های خودم 

جلو بشینی میگیره همه عقب میشینیم 

مادر شوهرت چاقه جلو بشینه مادر شوهر منم چاقه همیشه جلو میشینه من بدبخت عقب